musikk:

Fredagslåta: Eurovision-spesial!

Våre tre favoritter fra den store Eurovision-finalen.

Publisert Oppdatert

Forrige helg gikk Eurovison (eller Melodi Grand Prix som vi liker å kalle det her i Norge) av stabelen, og Danmark vant hele greia!

Danske Emmelie de Forest var en av Julias store favoritter, så det var fullt fortjent spør du oss!

Ukas fredagslåt(er) er en ekstra Eurovision-spesial, disse tre låtene har vi nemlig på repeat på Spotify her i redaksjonen om dagen.

1. Emmelie de Forest - Only Teardrops

</p> <p>Klikk deg videre for neste favoritt!</p> <p> </p> <p> <strong>2. Robin Stjernberg - You</strong> </p> <p>Visste du at svenske Robin pleide å synge i samme boyband som Eric Saade? Sverige havnet på 16.plass i årets konkurranse, men vi synes låten er superfengende og kul!</p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/vtjdTPnCcu0?rel=0" width="630"/> </p> <p>Klikk deg videre for neste fredagsfavoritt!</p> <p> </p> <p> <strong>3. Margaret Berger - I Feed You My Love</strong> </p> <p>La oss ikke glemme vår egen Margaret Berger! Vi digger låta, og selv om hun ikke vant, var det superbra med en 4-plass!</p> <p> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/H1smofAn2sE?rel=0" width="630"/> </p> <p> </p> <p>Hvem heiet du på under Eurovision? Hva synes du om vinnerlåten?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen