MOTETRENDER

Fra ukult til kult!

Disse fem kule plaggene var en gang skikkelig ukule.

Publisert Oppdatert

Disse plaggene var en gang i tiden noe av det styggeste du kunne gå med, men trendene har snudd opp ned og nå er disse plaggene noe av det aller kuleste og mest populære blant motetrendene!

#1 JULEGENSEREN

Tradisjonen med såkalte "Ugly christmas swather" stammer fra USA mange tiår tilbake. Det hele startet med at bestemødre ofte strikket slike gensere og gav dem bort i julegave til barnebarna sine og de ble tvunget til å gå med dem, kun for å være hyggelig.
Nå er det ikke lenger bare barna, men hele familien som kler seg opp i disse morsomme genserne og de er mer populære enn noen sinne!

#2 SNEKKERBUKSEN

Foto: Cubus

Snekkerbuksen har både vært elsket og hatet gjennom tidene, men nå er den så elsk at både jenter og gutter går med dem!
De er å se i alt fra jens-stoff til skinn, korte og lange, og til og med i kjolevarianter - hvor kult!

#3 SLENGBUKSEN

Slengbuksen ble først populær blant ungdommer på 70-tallet og har siden da kommet og gått gjennom årene, men nå er den virkelig tilbake!
Har den kommet for å bli?

#4 SKINNBUKSEN

I flere år har skinnbuksen vært knyttet til motorsykkelklubber og rockestjerner, men nå har den virkelig slått an hos flere!
Ryktene forteller til og med at skinnbuksen er den nye jeansen, og hvis man ser nøye etter i gatene, kan det faktisk se sånn ut.

#5 RYGGSEKKEN

Foto: BIKBOK

Ryggsekken var noe av mest ukule en jente kunne gå med på 90-tallet! Det var kun førsteklassingene på barneskolen som gikk med dem på skolen fordi de absolutt måtte. Men i løpet av årene har ting forandret seg.
Nå finnes den i uttaligge farger og mønster, og noen er til og med så fine at man har lyst til å gå med den bare på grunn av det!

Foto: Zara
Foto: Puma

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning