gutter:

Forelska i en på skolen?

4 fordeler og ulemper!

Publisert Oppdatert

Veldig mange blir forelska i noen de ser på skolen, eller som kanskje til og med går i samme klasse! Her er noen tips og triks.

1. Kikke i smug

På skolen har du alle muligheter til å kikke på den du liker. I smug, eller mer åpenlyst hvis du ikke er sjenert. Og det er deilig å nyte den kriblende følelsen i magen som kommer hver gang han er i nærheten! Så se på ham så mye du kan og nyt det – i klasserommet, i gymtimen, i skolegården, på biblioteket eller på bussen på vei hjem.

2. Vise at du liker ham

Benytt alle sjanser til å vise at du liker ham. Er det din tur til å velge fotballag i gymmen? Velg ham! Ber læreren dere om å sette sammen grupper? Spør om han vil jobbe med deg! Si hei til ham i skolegården, og sørg for å være i nærheten av ham så ofte som mulig. Da er han nødt til å legge merke til deg til slutt!

3. Del det med venninner

Fortell de nærmeste venninnene dine om hvem du er forelska i. Det er alltid kjekt å ha med seg noen ”på laget”, som kan fortelle det videre til deg hvis de har observert ham et sted eller hørt noe han har sagt. Spesielt kjekt hvis han går i en annen klasse, å ha noen venninner i samme klasse som kan ”sladre” videre til deg! OBS: Velg venninner du kan stole på, ellers kan ryktene gå fortere enn du aner.

4. Ikke glem skolearbeidet!

Til syvende og sist er man jo faktisk på skolen for å lære. Og det er jo ganske dumt å få et dårlig resultat på en prøve fordi man var for opptatt av å stirre på drømmegutten… Så gi deg selv noen tidsfrister – det er lov å titte på ham og tenke på ham hele tiden i friminuttet, for eksempel. Selv om det kan være vanskelig å begrense det, så kan det være litt lurt å få med seg det læreren sier også…

Har du vært forelska i noen på skolen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen