GUTTER :

Fordeler med å ha guttevenner!

En guttevenn eller to kan ha sine fordeler...

Publisert Oppdatert

Det er et faktum at gutter blir senere modne enn jenter, og at jentene føler seg voksne mye tidligere enn det gutter gjør. Derfor kan noen av guttene i klassen oppfattes som utrolig barnslige av og til! Men så er det noen som kan være ålreite å snakke med også, selv om dere ikke har tenkt til å bli kjærester. En sånn guttevenn kan være kjekt å ha! Fordi:

Han er lojal
Gutter er mye mindre dramatiske enn jenter. Jenter blir oftere uvenner og snakker aldri med hverandre igjen, mens gutter ofte holder seg til de samme vennene de har hatt fra de var bittesmå. Så når du får en god guttevenn, kan du regne med at han vil være venn med deg lenge, selv om dere kanskje ikke henger sammen absolutt hele tiden.

Han er real
Jenter kan være ganske utspekulerte (noen ganger på grensen til ondskapsfulle!) mot hverandre, mens gutter heller sier ting rett ut. De slipper unna mye krangling fordi de tar opp problemer og blir ferdig med dem (kanskje til og med etter å ha slåss litt), og du kan regne med at han vil være ærlig mot deg, og ikke baksnakke.

Han kan alt om gutter
Ettersom han er gutt selv, vet han naturligvis mye mer om gutter enn det du gjør. Med en god guttevenn får du en unik innsikt i gutteverdenen som kan komme godt med når du vil ha en gutt som kjæreste! For eksempel kan han fortelle deg om hva de pleier å snakke om, eller hva slags jenter guttene liker best.

Han kjenner vennene sine...
... Hvilket betyr at han kan sjekke situasjonen dersom du interesserer deg litt ekstra for en av kameratene hans! Naturligvis på en diskré måte.

Han gjør andre ting
Etterhvert som jenter blir eldre, er det mange som bare interesserer seg for typiske jenteting som shopping, sminke, osv. Med en guttevenn er du garantert at det skjer litt andre ting også og kanskje han får deg til å tørre ting du aldri ville gjort ellers?

Han er tøffere
En god guttevenn stiller opp for deg dersom du havner i trøbbel. Han kan dessuten være god å ha når det gjelder å få respekt Det kan være greit å ha en gutt som backer deg når du har noe på hjertet.

Har du guttevenner? Hva synes du er den største fordelen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning