finn ut:

Forbokstaven din avslører deg!

Her ser du hva forbokstaven din forteller om deg.

Publisert Oppdatert

A
Du er ikke spesielt romantisk – du er mer rett på sak. Du gjør deg ikke til og later som du er noe annet enn du er. Du går ikke rundt grøten. Du har liten tålmodighet med flørting og folk som er sjenerte eller skjuler sine hensikter. Du er rett på sak. Du er opptatt av utseende til kjæresten din, og du liker å måtte jakte på ham før dere eventuelt blir kjærester. Du er eventyrlysten, og andre ser på deg som modig.

B
Du liker å bli vartet opp. Størrelsen på gavene du får tar du som et tegn på hvor godt giveren liker deg. Du liker å bli skjemt bort, men du liker også å skjemme bort kjæresten din og andre. Du er ikke den som snakker høyest og først om følelsene dine. Du trives best når du har kontroll.

C
Du er en sosial person, og du trives best når du har kjæreste. Du liker nærhet og åpenhet.Det er viktig for deg at andre liker kjæresten din – både hvordan han ser ut og hvordan han oppfører seg.Du er veldig glad i vennen dine, og du er like avhengig av dem som de er av deg.

D
Du kan gå langt for å få det du vil ha, og du gir ikke opp så lett.
Du er veldig omtenksom, og dette fører til at vennene dine gjerne kommer til deg hvis de har det vanskelig. Du er lojal og interessert i omgivelsene dine, men noen ganger kan du bli sjalu eller misunnelig. Du har et åpent sinn, og du tiltrekkes av det uvanlige.

E
Du har et stort behov for å snakke, og hvis folk ikke er villige til å lytte får du problemer med å være venn med dem. Du liker folk som ufordrer deg. Du liker å diskutere, men du hater avbrytelser og forstyrrelser. Du liker utfordringer. Når du først blir glad i noen kan du gå gjennom ild og vann for dem. Du trenger ikke å ha folk rundt deg for å ha det bra, for du trives godt i ditt eget selskap.

F
Du er uegoistisk og romantisk. Du ser etter det beste i folk, og på den måten får du mange venner. Noen ganger kan det virke som du skryter og tror du er bedre enn andre, men det er aldri vondt ment, for du undervurderer ingen. Du er sjenerøs og omtenksom.

G
Du ser etter det perfekte – både hos deg selv og andre.
Du vil helst omgås folk du føler deg likeverdig med, eller folk du føler er mer intelligente enn deg. På den måten håper du å klatre på den sosiale rangstigen. Du kan være metodisk i nesten alt du foretar deg, så enkelte vil nok kalle deg kynisk. Du tar pliktene dine alvorlig – noen ganger litt for alvorlig, så du bør kanskje lære deg å slappe av.

H
Du er sjenerøs med vennene dine, og selv ser du på det som en investering: Du mener at du får noe igjen for tiden og pengene du bruker på vennene dine. Ellers er du sparsommelig og nøktern.
Du er tålmodig og forståelsesfull, og du kan strekke deg langt for å hjelpe andre.

I
Du har et stort behov for å bli likt, og aller helst vil du at folk skal tilbe deg. Du er et lite luksusdyr. Du liker ikke folk du oppfatter som amatører – med mindre de vil at du skal lære dem noe.
Du kan være masete og krevende hvis behovene dine ikke blir tilfredsstilt. Du kjeder deg fort, så du har ingenting imot å prøve nye ting.

J
Du kan danse hele natta. Du har mye energi, og det er aldri du som gir deg først. Du er utholdende også på andre områder; for eksempel kan du holde på hemmeligheter, og du er tålmodig. Denne utholdenheten og tålmodigheten vil sørge for at du med letthet kan være i et langvarig forhold. Du liker utfordringer og spenning, og du trenger tid for deg selv.

K
Du er hemmelighetsfull, tilbakeholden og litt sjenert. Du har stor selvbeherskelse, men når du først slår ut håret så kan det virkelig ta av. Du har nok tålmodighet til å vente til den rette kjæresten dukker opp – du har det ikke travelt. Du tar vennskap alvorlig, så alle vennene dine kan stole på deg og din lojalitet til dem.

L
Du kan være veldig romantisk, og det er viktig for deg å ha en kjæreste. Nettopp derfor er du villig til å ta sjanser og satse på en kjæreste som kanskje ikke er helt rett for deg. Du setter stor pris på egen og andres intelligens; du har ikke så mye til overs for folk som ikke stimulerer intellektet ditt. Du har behov for at folk skal vise at de setter pris på deg – både med klemmer, oppmerksomhet og gaver.

M
Du er følsom og intens. Du kan bli fullstendig oppslukt av kjæresten din og vennene dine. Ingenting kan stoppe deg hvis du først har satt deg noe fore. Du trenger en kjæreste som er like intens og følsom som deg selv. Du kan oppfattes som krevende og overkjørende.
Når du har tenkt deg om er du villig til å prøve det meste, ergo er du ikke spontan før du får tenkt deg om.

N
Du kan framstå som uskyldig og sjenert, men egentlig er du ingen av delene. Du kan være ekstrem i alle retninger, og veien fra umettelig til mett kan være kort og svingete. Du kan være meget kritisk til både andre og deg selv, og du krever mye av alle. Det kan være vanskelig for deg å finne noen som oppfyller alle kravene du stiller hos en venn eller kjæreste. Du kan slite med å uttrykke følelser.

O
Du snakker ikke med hvem som helst om følelsene dine. Energien din bruker du ofte på fritidsaktiviteter. Du er selvstendig og klarer deg fint på egen hånd – du er ikke avhengig av andre for å ha det bra eller få til det du ønsker. Du er seriøs i alt du gjør, og andre kan nok oppfatte deg som alvorlig. Du er arbeidsom og dyktig. Du kan bli en god leder hvis du fokuserer mer på dem du samarbeider med.

P
Du har meget gode sosiale antenner noe som gjør deg til en vinner i alle sosiale sammenhenger. Det kunne ikke falle deg inn å si eller gjøre noe som kunne ødelegge ditt eller andres omdømme.
Utseende og framtreden er viktig for deg – både hos deg selv og andre. Du trenger gode samtalepartnere, men samtidig kan det hende du ser på dem som fiender – noe som fører til gode diskusjoner.

Q
Du er særdeles aktiv og trenger mye stimulering – både psykisk og fysisk, noe som kan gjøre det vanskelig for andre å holde følge med deg. Du er entusiastisk og tolerant, og du setter stor pris på en god prat.

R
Du liker ikke slinger i valsen og tøys og tull. Du trenger venner som utfordrer deg intellektuelt. Du er ikke så opptatt av utseende – det indre er mye viktigere for deg.Du slapper mest av når du er alene eller sammen med dine nærmeste – da kan du godt tulle litt.
Du deler gjerne din kunnskap med andre, og setter stor pris på å lære bort det du kan.

S
For deg kommer fornøyelser i annen rekke. Du synes det er vanskelig å slappe av hvis du har problemer knyttet til venner eller skole. Du har full kontroll over følelsene dine, og du mister sjelden fatningen. Du er grundig i det du foretar deg – også i valg av kjæreste; du slipper ingen inn i hjertet ditt før du er så sikker som du kan bli på at de fortjener en plass der.

T
Du er sart og forsiktig, og du er sjelden den som ta initiativ.
Du trives ikke i lederrollen. Du dagdrømmer mye, og du blir veldig lett forelsket. Du forsøker ofte å få det virkelige liv til å stemme overens med fantasiene dine – og ofte får du det til. Du er idealistisk og romantisk, og du liker å kose deg.

U
Du kan være svært entusiastisk.
Du er ofte forelsket, og hvis du ikke er forelsket, så er du forelsket i forelskelsen. Du er stadig på utkikk etter nye utfordringer – du liker spenning og utfordringer av alle slag. Du er tålmodig, og du krever ikke umiddelbare resultater. Noe av det fineste du vet er å gi gaver til mennesker du bryr deg om.

V
Du er en individualist. Du trenger frihet til å utfolde deg, og du kan nesten ikke leve uten litt dramatikk og spenning. Du må kjenne noen veldig godt før du åpner deg for dem. Du liker å psyke ut folk, og hvis du på en eller annen måte klarer å irritere noen så er dagen din reddet. Du faller for eksentriske gutter.

W
Du er en stolt og bestemt person. Du takler ikke å få et ”nei” fordi du tar det personlig og tror det er deg det er noe galt med – det er det ikke. Du er romantisk og idealistisk. Ofte ser du folk som den du ønsker at de skal være og ikke slik de faktisk er.
Du er lidenskapelig i nesten alt du gjør.

X
Du kan lett kjede deg, og derfor har du behov for konstant stimulering. Du er flink til å ha mange baller i lufta, og du trives best når du har mye å gjøre. Vanskelige tanker skyver du langt bak i hodet slik at du får gjort alt du har å gjøre.

Y
Du er veldig uavhengig. Hvis du ikke får det som du vil, så glemmer du like godt hele greia. Aller helst vil du kontrollere alt – noe som sjelden fungerer.
Du trenger tilbakemeldinger på at du gjør ting riktig og bra.
Du liker å kose deg, du er en åpen person, og du kan lage god stemning og moro hvor som helst og når som helst.

Z
Du er veldig romantisk og idealistisk, men dessverre tiltrekker du deg feil type mennesker. Husk at det ikke er din jobb alene å redde verden, og du kan heller ikke hjelpe vennene dine eller kjæresten din hvis de ikke vil ha hjelp. Du er ærlig og til tider spontan. Du blir lett rørt, og du forelsker deg i ett sett.

Æ
Du har mengder med energi som du gjerne bruker på fritidsaktiviteter og sammen med vennene dine eller kjæresten din.
Du er original og selvsikker, og du tiltrekker deg oppmerksomhet fordi du er omgjengelig og avslappet.

Ø
Du er en sosial person, og du har mange venner som du tar godt vare på. Du er rolig, og du hisser deg sjelden opp – med mindre noen av dine nærmeste blir urettferdig behandlet eller utsatt for noe vondt. Du er en uavhengig person som tar livet som det kommer.

Å
Du har et hardt skall men en myk kjerne: Det er ikke så lett for folk å komme innpå deg, men når du først åpner deg så viser du deg å være både ydmyk og like usikker som alle andre. Du kan forsvinne litt i mengden, men inni deg er du en fargerik person. Du har masse humor og kreativitet. Du misliker regler og autoriteter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning