Konsert

FOR en fest Marcus & Martinus lagde i Oslo Spektrum!

La oss snakke litt om det magiske som skjedde i helgen...

Foto: Eirik Knutsen, Juliabladet
Publisert Oppdatert

Jeg ble helt sjokkert da jeg kom hjem fra Marcus & Martinus-konserten på lørdag og leste VG sin anmeldelse som var helt nede i terningkast to på visse låter. Var vi i det hele tatt på samme konsert?
La oss snakke litt om hvordan konserten egentlig var.

Vi har fortsatt ikke landet helt etter helgens konsert i Oslo Spektrum. Hvor skal vi starte, liksom?!

Ikke bare har tvillingene hele pakka og utstråler en glede og energi som smittet helt opp til de øverste setene i salen, men også sceneshowet hadde full pakke med alt fra liveband, dansere, pyro-effekter, stjerneskudd og laserlys i alle slags mulige farger. For ikke å snakke om at det snødde på scenen under "Slalåm" og drypte noen dråper under "To Dråper Vann" - mer gjennomført enn det blir det ikke!
Marcus hadde helt rett da han åpnet konserten med å si ”its gonna be lit”, for det ble det så absolutt!

Guttene var med å danse på alle låtene som inneholdt koreografi, sang live hele tiden og det var tydelig at de storkoste seg og ga alt! Nok en gang beviser de at det er akkurat dette de er født for å gjøre, og vi er overbevist om at dette bare er begynnelsen på noe enda større.

Tvillingene var med å danse på alle låtene!
Tvillingene var med å danse på alle låtene! Foto: Eirik Knutsen, Juliabladet

Som om det ikke var nok med tvillingene i seg selv, hadde de med seg både Samantha J, Innertier, Katastrofe og Madcon på scenen. Til og med Thomas og Harald dukket opp på den første konserten under ”To Dråper Vann”, i samme outfit som Marcus & Martinus hadde på under MGPjr i 2012. Det sistnevnte besøket var så underholdende at vi ikke klarte å slutte og le før låta var ferdig!

Hele salen var med å danse til de mest energifylte låtene og vi kan tørre å påstå at ingen kjedet seg ett sekund, innerst inne gjelder nok også dette de lunkne anmelderne.
Vi ble hele tiden imponert og savnet virkelig ingen ting. Det kunne faktisk ikke blitt noe bedre!

Selv om vi ser forbi hvor glad vi har blitt i guttene og hvor mye vi digger musikken, lander vi fortsatt på terningkast 6!

De får det hele til å se så lett ut, samtidig som at det skinner gjennom hvor hardt de har jobbet for å komme dit de er nå, og det er dette som røres oss. Det er så flott å få se den enorme utviklingen som har skjedd på bare noen få år.

Vi har aldri vært mer stolte av guttene og aldri grått mer på en konsert. Gratulerer så mye til våre to favoritter, og tusen takk for en utrolig opplevelse <3

Vi får fortsatt gåsehud av å se tilbake på bildene fra denne dagen. Ta en titt selv!

 

Var du på konserten til Marcus & Martinus i helgen?

Drømme-duoen åpnet showet med "One More Second With You" med et pang - bokstavelig talt! De kom nemlig opp fra gulvet mens det smalt stjerneskudd over dem. Sykt kul!
Drømme-duoen åpnet showet med "One More Second With You" med et pang - bokstavelig talt! De kom nemlig opp fra gulvet mens det smalt stjerneskudd over dem. Sykt kul! Foto: Eirik Knutsen, Juliabladet
Marcus i full sving!
Marcus i full sving! Foto: Eirik Knutsen, Juliabladet
Martinus gir ALT!
Martinus gir ALT! Foto: Eirik Knutsen, Juliabladet
Se på disse to, da! Er det rart vi måtte felle noen tårer?!
Se på disse to, da! Er det rart vi måtte felle noen tårer?! Foto: Eirik Knutsen, Juliabladet
Guttene tok seg god tid til å hilse på fansen. På et tidspunkt var Marcus til og med oppe på tribunen for å hilse på publikum!
Guttene tok seg god tid til å hilse på fansen. På et tidspunkt var Marcus til og med oppe på tribunen for å hilse på publikum! Foto: Eirik Knutsen, Juliabladet
#brothergoals
#brothergoals Foto: Eirik Knutsen, Juliabladet
Konserten ble avslutte i full fest med "Elektrisk" sammen med Katastofe.
Konserten ble avslutte i full fest med "Elektrisk" sammen med Katastofe. Foto: Bahare Viken, Juliabladet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning