skjønnhet:

Føl deg vel!

Når man har det bra med seg selv, vises det utenpå.

Publisert Oppdatert

Når man snakker om skjønnhet er det fort gjort at man begynner å diskutere skjønnhetsprodukter og sminke. Men skjønnhet kommer som kjent også innenfra, og det er helt sant.

Kroppsholdning
En rak og fin holdning og en selvsikker gange, er med på å gjøre deg vakker. En person som er fornøyd med seg selv og har det bra, tenker heller ikke så mye på hvordan en fører kroppen sin, og får derfor også en glad og fin gange, og naturlige bevegelser. Å starte dagen med å danse foran speilet mens man spiller ynglingssangen på full guffe, er minst like velinvestert tid som tiden foran speilet med sminkekosten.

Latter
En person som gir seg helt over og stadig ler av full hals, fremstår som sprudlende og glad, og det gir jo et positivt inntrykk. Dessuten blir man jo pen av å ha et smil om munnen. Hva hjelper det med all verdens sminke, om geipen henger?

Selvtillit
Er selvtilliten i orden, synes det på hele kroppen. Man er ikke så redd for hva andre synes, går i akkurat de klærne en vil, og føler seg vel i dem. Det er viktig å føle seg bra i de klærne man har på seg. Tar du på deg noe som egentlig ikke føles som din stil, bare fordi alle andre går i det, vil det synes på hele deg at du ikke er så komfortabel. Hvorfor gå i høye heler, hvis alt man gjør er å vakle rundt og irritere seg over at de er vanskelige å gå i, hvis DIN stil heller er søte ballerinasko eller Converse?

Skjønnhet handler altså vel så mye om å ha det godt med seg selv, som om sminke. Bruk litt tid på ting som gjør det glad, fornøyd, stolt eller lattermild hver dag - det er vårt beste skjønnhetstips!

Ta denne testen og finn ut om du er god venn med deg selv.

Ta denne testen og finn ut hvordan det står til med selvtilliten din.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning