flaut:

Flaut, flausere, flauser (del 20)

Og så er det på tide å bli litt flau på andres vegne igjen...

Publisert Oppdatert

Krøll med tall og sted
Dette skjedde for en stund siden da jeg skulle hente en Yves-rocher-pakke til mamma. Mamma ga meg en kode jeg måtte si i kassen. Jeg gikk til posten og sa koden med 8 tall. Hun i kassen sa: " Den pakken har blitt hentet står det.” Jeg svarte " Vi fikk den lappen med koden i dag." Så gikk jeg bare. Da jeg kom hjem sa jeg til mamma "Hun i kassen sa det måtte være 12 tall." Mamma sa til meg at det aldri har vært det. Jeg ble småirritert og mamma og jeg kjørte dit. Da vi kom dit merket at jeg hadde gått i feil butikk, jeg skulle i storkiosken Mix, ikke posten xD
Flau

Butikken
Jeg og venninnen min var på butikken for og handle kler. Jeg fant en kjempefin kjole, og gikk for og prøve den. Da jeg hadde tatt den på gikk jeg ut til venninnen min og spurte om ho kunne ta igjen glidelåsen på kjolen. Men glidelåsen satt fast, så jeg måtte prøve selv. Akkurat da jeg prøvde å dra opp glidelåsen kom en gutt i klassen forbi,og kjolen skled ned på magen min. Jeg hadde ikke noe under! Jeg ble helt rød i kinna og spurta inn i prøverommet igjen!
Hilsen Anonym

Falsk promp
Dette skjedde en gang jeg var i klasserommet mens vi hadde lesing. Jeg drev og leste en bok som het Marg & bein, og de var liksom litt gammelt slitt plastikk rundt på tuppene av boka. Jeg dro boka bort over bordet med den nederste tuppen ne, og på grunn av plasten lagde det en kjempestor prompelyd! Og da stirra alle på meg, og trodde jeg hadde fjærta! Det var så flaut at jeg var rød som en tomat resten av dagen!
Hilsen Tomaten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning