flaut:

Flaut, flauere, flauser! (Del21)

Jordbær, skrubbsår, sølepytter og pupper. Sjekk disse pinlige flausene!

Publisert Oppdatert

Pinlig plask
Hei! Nå skal jeg fortelle dere en skikkelig sommer flause.. Jo det var en gang jeg og venninna mi som skulle badet ved en liten elv. Da vi skulle ta på oss bikiniene våres måtte venninna mi hjelpe meg med å knyte. Og dermed i mens hun hjalp meg, snek 2 gutter i klassen vår seg innpå oss og skremte oss så jeg mista bikinitoppen. Guttene stirret, og jeg ble så redd at jeg ikke fant håndkle så jeg stupte ut i vannet. Jeg traff en stein så jeg begynte å blø. Dette var den mest vondeste og pinligste flausen som har hendt meg!
Flau


Jordbærjenta
Hei, jeg er en jente på 12år. For noen dager siden hjalp jeg venninnen mim å selge jordbær i en bod. Jeg gikk bort til en kasse med jordbær og tok opp en kurv. Så "småløp" jeg mot kassa. Det var ganske mange kunder der, og venninnen min hadde lagt sparkesykkelen sin på bakken. Jeg snublet i den, og landet oppå kurven med jordbær. Den ble skvist mot den hvite t-skjorta mi og det så ut som jeg blødde over hele magen! Fy så pinlig. I tillegg til at jeg måtte betale for kurven jeg skviste begynte alle kundene å skrattle av meg!!!
Hilsen Jordbærskviseren.


Tullete mamma
Hei Julia! Nå skal dere vite en av de flaueste opplevelsene jeg har hatt med mamma.

Det var for 2-3 år siden tror jeg. Jeg, mamma, og storebroren min, var ute og gikk mens det pøsregna. Vi var på vei hjem, og mamma gikk litt langt bak og tittet, så jeg og broren min ville at mamma skulle skynde seg, fordi det var så kjedlig å gå rundt der. Så vi bestemte oss for å være litt rampete...Vi løp opp en trapp, og gjemte oss litt bak en hestestatue… Så kom mamma forbi, og fant oss (fordi vi flirte så fælt). Så sa hun: - Kom, så kjapper vi oss hjemover, fordi dere er klissbløte etter å ha hoppet rundt i dammer og bare tulla... Så kom nå! Så sa vi: - Pyse! Du tør ikke enn gang å la oss hoppe i dammer! Vi kommer ned om du hopper i den store dammen foran deg! Selvsagt så tulla vi jo.. Men, hun ville tydeligvis tulle tilbake, for hun gikk bakover, tok litt sats og hoppet uti! Hun gjorde det som en liten unge! Vi løp ned og prøvde å få henne til å slutte, men, så ble vi stående der en god stund og hoppe, så når vi gikk hjem, tordnet det, vi hadde vært hjemme føre det startet å tordne hvis ikke mamma hadde hoppet ut i en stor dam blant folk, og smittet det over på meg og broen min igjen.
Hilsen en som ikke skal be mamma gjøre noe flaut igjen...

Puppe-prat
En venninne av meg ble med meg hjem, og vi drev å snakka om at vi hadde pupper og sånn. Da sa venninnen min; "vi er jo venninner, så vi kan prate om det uten å bli flaue" Da hørte vi fra soverommet til foreldrene mine "Jeg er ikke venninnen til noen av dere, så er dere flaue nå?" Det var moren min som var blitt hjemme fordi hun var syk! Hun hadde hørt hvert eneste ord av det vi sa! Venninnen min og jeg bare løp ut av huset mitt fordi vi var så flaue.
Hilsen en veldig flau jente.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning