flaut:

Flaut, flauere, flauser! (Del 9)

Her er ukas flauser! Les de pinlige historiene og få deg en god latter!

Publisert Oppdatert

Strømpebuksa
Jeg og besteveninna mi var på fest til ei jente i klassen. Vi kjedet oss, så vi satt oss i vinduskarmen. Jeg satt å pirka på strømpebuksa (en VEELDIG tynn strømpebukse) Så gikk jeg for og se på biljarden. Og rett bak meg sto den jeg likte!! Han satt og stirret, og besteveninna mi tok meg med på do, igjen. Hun sa at det hadde gått hull bak på strømpebuksa. Jeg tenkte: "Jaja..." og dro kjolen lengre ned. Så gikk jeg ut.... Alle flirte.. Jeg ble helt rød, selv om jeg ikke skjønte hva som skjedde. Besteveninna så på meg med gigantiske øyne. Og "hvisket": Hrrmmmp....du..har..BLØDD IGJENNOM!!!!!! Og jeg bare sprang på do.. alle sto utenfor dodøra og ventet. Jeg var der resten av festen.
Hilsen den som ikke skal pirke mer..


Var det deg?

Jeg og noen venner hadde filmkveld hos meg en gang. Det var både gutter og jenter der. Den kjekkeste gutten som jeg likte satt ved siden av meg! Vi så skrekkfilm, og alle hylte og skvatt, mens jeg var helt stille. Jeg skvatt liksom ikke. Den kjekke gutten tok hånden min, så jeg ble kjemperød. Når jeg skvatt, var det helt stille fra de andre, og jeg ble så redd at jeg slapp en promp! Han ved siden av meg sa: "Var det deg?" Så slapp han hånden min, så begynte alle jentene og le og guttene stakk! Det var den verste dagen i mitt liv! Jeg gikk på skolen mandagen etter helga og de hadde tegnet en tegning av meg med en promp ut av rompa, så kom folk og spurte: "Skvatt du sånn?"
Hilsen meg, som aldri ser skrekkfilm med gutter mer!


Hello Kitty-trusa

Jeg må fortelle om noe flaut som skjedde på skolen for ikke så lenge siden. Jeg kom på skolen og så at alle sto og snakka og lo og så mot meg, men jeg visste at en rar gutt gikk bak meg så jeg brydde meg ikke så veldig. Når jeg kom bort så sa jeg Herregud jeg skjønner at dere ler av han, men dere trenger ikke å ydmyke han offentlig, og da begynte alle å le skikkelig høyt og pekte på buksa mi.... Da så jeg ned og buksa hadde revna og den rosa Hello Kitty trusa mi syntes! KJEMPEFLAUT!!


Femmeter'n

Det skjedde i 6. klasse, da Jeg var i svømmehallen med klassen. Jeg hadde nettopp begynt å tørre å hoppe fra 5metern (med guttene) Det var når vi snart skulle dra det skjedde: Jeg skulle bare hoppe en gang til før vi gikk inn i garderoben, alle guttene sto og kikket på også (han som jeg var forelsket i også). Og når jeg landet i vannet falt bikinitoppen min av og fløt en plass langt vekk i bassenget, jeg ble helt gal og alle guttene sto og stirret på meg, Og plutselig fant jeg ikke toppen, den var helt forsvunnet. Så jeg måtte opp av bassenget uten bikinioverdel. Det var dritflaut!!
Hilsen en som ALDRI skal ta 5metern igjen.

Ufrivillig positur
Hei! Dette skjedde en kald vinterdag for ikke så lenge sida... Hele bakken var full av is, og det var nærmest umulig å ikke skli når man løp. Jeg og venninna mi skulle spille smashball (en ball som henger i et tau festet til en stang) og jeg løp for å kunne komme først i køen for å starte. Og selvfølgelig sklei jeg! Jeg sklei bortover mot stanga, og helt automatisk grep jeg rundt den og ble slengt rundt i en litt uvanlig form! Det var SÅÅÅ pinlig! Bra venninnen min ikke så det, hun hadde uten tvil misforstått kolossalt...
Hilsen ei jente som ALDRI løper når det er glatt mer...

Hvilken synes du var flauest?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning