flaut:

Flaut, flauere, flauser! (Del 8)

Ukas flauser handler blant annet om raping, ufrivillig blotting og bollepupper!?

Publisert Oppdatert


Bollepupper?

Vi er tre jenter som har en flause å fortelle. En søt gutt i klassen, kommenterte puppene til kjæresten. Altså en av oss...Han sa at hun hadde bollepupper. Så i etterkant lurte vi på om det var et kompliment. Vi ringte til gutten, og fikk svar: Hei, sa gutten (trodde vi). Så sa hun ene av oss: Hei vi bare lurte på en ting, er det et kompliment å ha bollepupper? Plutselig sa personen i andre enden: "Unnskyld, du snakker med moren til xxxx..:" Og vi bare la på med en gang! DØDSFLAUT!
Hilsen noen som ikke fikk svar.

Lyktestolpen
Jeg og bestevenninnen min var i Drammen. Også gikk vi rundt i byen da, også var det en gjeng med gutter som jeg så på hele tiden. Det jeg ikke merka var at det var en stolpe rett foran meg, og selvfølgelig gikk jeg rett på den!! Og jeg ble såå flau, guttene begynnte å le, når jeg tenker på det må jeg le selv.
Hilsen rosa kinn


Den som skulle være lydløs...

I sommer skulle venninna mi og jeg sove i telt ute i hagen, og huset til naboen ligger bare 2 snaue meter fra der vi hadde satt opp teltet. Vi hadde ligget i teltet en stund og drukket en del brus... Klokka var blitt ganske mye, og vi skulle inn for å gå på do, før vi skulle hoppe i seng. Det var da det skjedde... Naboen var ute og ordnet i hagen, og hilste og sa hei da vi gikk mot døra. Da vi hadde kommet frem til døra, og skulle låse opp, var jeg så rapenøden, og tenkte at det ikke gjorde noen ting hvis jeg slapp en lydløs rap. Venninna mi stod bak meg da det skjedde. Jeg vridde om nøkkelen og akkurat da kom rapen... Det var hvertfall ingen lydløs rap, men den strake motsetningen! Det var en brakrap. Venninna mi hoppa flere meter bakover da rapen kom. Hun holdt på å falle sammen. Som sagt var naboen ute, og det var ikke til å ungå å høre den. "Jøsses, det var en god en!!" hørte vi en stemme si, mens venninna mi stod der å pekte mot meg... Så klart var det naboen. Jeg prøvde å låse opp døra kjapt, og da jeg tilslutt klarte det, fikk jeg ikke ut nøkkelen. Jeg stod der, hot som en chilli, og holdt på å dø av flauhet, mens venninna mi fortsatt stod der og lo! Senere i uka var vi på butikken, der selvfølgelig naboen også var... Vi stod ved godterihylla, da naboen tilfeldighvis kom forbi, og utbrøt: "Klarer du å holde deg nå eller?" Jeg marsjerte rett ut av butikken hot som en chilli, igjen, med latterkula på slep...! Jeg har ikke snakket med naboen siden den gang, og ikke om jeg vil det heller...
Hilsen brølerapen!

Lindex-blotteren
Hei Julia!! Først å fremst så vil jeg si at jeg elsker dette bladet!!!<3 Nå skal jeg fortelle dere en morsom flause!
Jeg var på Lindex og skulle kjøpe noe undertøy, jeg måtte jo selvfølgelig prøve det før jeg kjøpte det. Når jeg sto der med undertøyet på så sa venninna mi at den så litt liten ut, og det var jeg enig i. Jeg skulle titte ut av prøverommet og der sto 3 av de kjekkeste guttene i klassen! Venninna mi sa at hun skulle gå å finne en størrelse større og da hang jakka hennes fast i gardina, og det var akkurat da jeg hadde tatt av meg undertøyet og sto helt naken, så alle så inn på meg og det gjorde til og med de 3 kjekke gutta også! De begynte å le så høyt at alle så på meg!
Hilsen en som aldri har vært på Lindex etter det.


Den nakne døråpneren

For veldig lenge siden skulle jeg ta et bad. Jeg var alene hjemme, pappaen min var i butikken, han sa før han dro at en datamann skulle komme snart, men han trodde han var hjemme før data mannen kom. Jeg var i badekaret når det ringte på, men det var ikke noen håndklær igjen, men siden det bare var pappa så tenkte jeg "Jaja, jeg kan jo bare åpne opp", men der tok jeg HELT feil!! Når jeg åpnet døra sto datamannen der, og jeg var kliss naken + at jeg akkurat hadde fått hår på kroppen... Dette er det flaueste som har skjedd meg noen gang!!!
Hilsen en som bruker ukelønna si på håndklær :$

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning