flauser:

Flaut, flauere, flauser! (del 7)

Her kommer ukas flauser - om manglende bikinitopper, promp og truser på luftetur.

Publisert Oppdatert


Blackout fra femmer'n
Hei, jeg er en jente på 13 år. Dette skjedde for tre dager siden. Da jeg var og svømte i svømmehallen på skolen skulle jeg hoppe fra femmern, alle gikk ut av bassenget for å se på meg. Jeg begynte å gå opp til femmern,da bikinitoppen min løsnet fordi den hang fast i gelenderet, jeg oppdaget det først da jeg sto på toppen av femmern. Da hørte jeg venninnene mine si at jeg ikke hadde bikinitoppen på, og jeg begynte å le fordi jeg trodde de tulla. Da jeg så etter så hadde jeg den ikke på, så jeg holdt meg foran og hoppet ut i bassenget, så ble alt svart for meg. Da jeg kom opp av bassenget sto alle i en ring rundt meg å spurte om det gikk bra. DRIT FLAUT!!!!
- Blotteren

Promp!
Jeg var i klasserommet, det var helt stille og jeg hadde nettopp vært på biblioteket. Vi leste stille i klassen, og plutselig så fjerta jeg noe skikkelig så alle begynte å le...
hilsen han som fjerta

Med halve tissen utenfor...
Dette skjedde da jeg gikk i 4 eller 5 klasse. Klassen var på svømming (altså jeg og) og da jeg hadde dusja og tatt på meg badedrakta mi, så gikk jeg ut og satt meg på benken. Plutselig så begynte mange av guttene å le, men jeg ignorerte det, skjønte heller ikke hvorfor. Når svømminga var over, så fortalte en gutt meg hva de lo av, det var nemlig at jeg ikke hadde fått på meg badedrakta helt ordentlig, så halve tissen min hadde syntes. Det er det flauste jeg har opplevd noensinne!!
Hilsen badejenta

Feil spor!
En gang var jeg på en fritidsklubb-overnatting. Når vi var på skitur gikk jeg i sporet. Plutselig kommer det en gammel mann mot meg! Jeg oppdager først da at jeg er i feil spor! Jeg prøver å komme meg ut av sporet, men greier det bare med den ene så det ser ut som jeg tar kråkfot på han. Både jeg å han faller og har roper "Auuu!" Det verste var at det var utrolig mange som så det! Jeg bare reiser meg opp, sier unnskyld og går min vei. Kjapt! Det var kjempepinlig!!!
Hilsen verdens største julia(og Taylor Swift)-fan.

Aldri mer nødt
Det var en gang jeg og venninna mi hadde nødt eller sannhet, og jeg var nødt til å løpe i bare trusa nedover gata. Jeg gjorde det, og gutten jeg var forelska i åpnet døra og så meg! Kjempepinlig, jeg hadde jo ikke BH en gang... skal aldri gjøre noe slikt igjen!
Hilsen en som skal kle bedre på seg fra nå av

Gjort noe flaut? Send din flause til [email protected]!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning