flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 6)

Fellestrekkene for denne ukas flauser er doer og svømmehaller... Les og le!

Publisert Oppdatert

Butikkflause
Venninna mi og jeg var inne i en klesbutikk, og plutselig spilte de yndligssangen vår over høyttalerne inne i butikken. Jeg og venninna mi begynte (selvfølgelig) å synge og danse. Helt til jeg fant ut at to store gutter drev å så på oss. Men venninna mi bare fortsatte å danse og synge, for hun hadde ikke sett dem enda.. Så kom dem bort mot oss og begynte å klappe skikkelig høyt, så alle i butikken snudde seg mot oss. Da merket venninna mi at dem hadde sett på oss og ble helt rød i ansiktet. Så sa den ene gutten "Utrolig bra! Du burde melde deg på Norske Talenter" Haha, venninna mi løp ut av butikken, og jeg fulgte etter! :D
Hilsen en som aldri synger og danser offentlig!


Aldri mer skoledo

Det skjedde for non uker siden. Jeg var på skolen, også spurte jeg om jeg kunne gå på du og læreren svarte "ja". På skolen vår har vi fem doer ved siden av hverandre, og jeg går alltid på den første. Det var ingen der (trodde jeg). Så jeg åpnet døra.. Og der satt det en jente som hadde mensen, hun holdt et bind. Jeg skvatt og ble helt rød, og løp tilbake til klasserommet. Hver gang jeg møter henne sender hun meg et drepende blikk...
Hilsen jenta som "ALDRI" går på do på skolen igjen :s


Den gamle mannen og badebuksa

Jeg og noen venner skulle i bassenget. Da vi kom dit var jeg litt treig i dusjen og så når jeg var ferdig så gikk vi ut i bassenget! Så skulle jeg dykke og når jeg skulle opp igjen så fløt det en badebukse forbi meg og jeg flirte inni meg også så jeg ikke at det var en gammel mann over meg og han hadde mista den og jeg kræsja rett i rumpa hans! Så når jeg kom opp ba han meg om og dykke ned igjen for å hente den! Jeg ble flau fordi kjærsten min var der! Og så det hele!!!! Jeg vaaaar såååååååååååååååååå flau!
- Dykkeren


Tissing i mørket

En gang var jeg hos en venninne. Jeg måtte sykt på do! Lyset var på og det verste jeg vet er å ha på lys når jeg sitter, nemlig på do. Så jeg skrudde det av, gikk inn, trakk av buksa å satt meg! Når jeg satt der, kjente jeg at det var noen der! Jeg hørte bare "Hva er det du holder på med?!" Da jeg snudde meg så jeg at jeg hadde satt med på broren til venninna mi!!! Heldigvis begynte jeg ikke å tisse da! Det er det desidert pinlige som har skjedd meg!!
Hilsen en som skal ha på lyset neste gang


Feil mamma

Det skjedde da Mamma, søstra mi og jeg var i svømmehallen, det var da for 4 år siden, vi var i garderoben, jeg skulle bare på do og da jeg kom ut så jeg en dame kliss naken på plassen vår, jeg trodde det var mamma så jeg klasket henne på rompa og sa: '' Mamma''.. Hun snudde seg, og da var absolutt ikke mamma!

Hvilken flause synes du var den pinligste?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning