Flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 45)

4 flaue flauser fra flaue folk.

Publisert Oppdatert

Besøket.
Det var en helt vanlig dag hjemme. Jeg sang muntert i dusjen og storkoste meg! Jeg tørka meg, men hadde glemt alle klærne mine på rommet mitt. Jeg måtte jo hente dem. Jeg hadde litt langt hår så jeg brukte det håret til å dekke puppene mine og tok på meg trusa mi. Jeg gikk ut av badet, og så skulle jeg gå til klesskapet mitt på rommet, men det jeg ikke visste var at jeg hadde fått besøk mens jeg var i dusjen. Plutselig kom gutten jeg likte da ut av rommet mitt. Jeg begynte å hyle, snudde meg og løp inn på mamma og pappa sitt rom. Jeg satt og gråt kjempelenge i senga deres! Det var KJEMPEFLAUT! Jeg var blitt sett naken av gutten! Jeg ante ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Da jeg hadde fått tørket tårene mine, gikk jeg inn på rommet mitt der gutten satt, og da sa han:" Du er flink å synge". Jeg har minnet på ham at han har sett meg naken, men han husker heldigvis ikke det.
Hilsen Flau

Jeansen revnet!
En gang jeg var i byen med kjæresten min, skulle jeg prøve et par kjempetrange jeans som jeg syns var dødsfine. Men jeansen revnet da jeg gitt ut av prøverommet for å vise de til ham! Alle som sto i kø til prøverommene + kjæresten min så trusa mi! Og etterpå var jeg nødt til å gå til en av de ansatte og fortelle at buksene hadde revnet. Det var dødspinlig!
Hilsen hun som aldri mer skal bruke trange jeans igjen!

Klemt men ikke glemt...
Nå skal jeg fortelle om noe som hendte meg for en stund siden. Jeg var i byen sammen med pappa og han skulle inn i en butikk. Jeg ville vente utenfor. Etter en stund trodde jeg at han var ferdig, og gikk for å se etter ham, og da hendte det... Jeg trodde jeg fant pappa og skulle klemme ham, men så endte jeg opp med å klemme en helt fremmed mann! Jeg stakk derifra det forteste jeg kunne. Det var sååååå flaut!
Hilsen den flaue steinbukken

Eplesaft, eller?
En gang var jeg i en butikk og skulle kjøpe eplesaft. På vei mot kassen kikket alle på meg. Jeg smudde meg, og så at det hadde rent masse eplesaft fra flasken. Alle trodde jeg hadde tisset på meg!
Hilsen flau jente

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning