flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 4)

Sjekk ut enda flere av Julia-lesernes flaueste historier om bestemødre, ambulanser og blotting!

Publisert Oppdatert


Flau over farmor

Det skjedde da jeg, pappa, lillebror og farmor var på et akvarium. Da vi var ferdig der, begynte vi å bli sultne, og vi fant oss en café. Vi bestilte mat og drikke og venta. Så like etter, kom det en annen familie å satte seg på bordet ved siden av. Vi ventet lenger, og jeg så farmor bli mer ogmer utålmodig. Så fikk de ved siden av maten før oss, og da sa bare pappa ifra "Unnskyld, men vi har ikke fått maten vår, og de kom etter oss". Så kom det fra farmor: "JA, OG VI FØLER OSS MEGET FORBIGÅTT NÅ!" Og hun sendte et drepende blikk til servitøren. Alle stirret, og jeg ville bare synke ned i stolen.
Hilsen en som ikke har farmor mer på café.

Ambulansefrosken

n gang når jeg var til venninnen min på bursdag lekte vi ute. Jeg hoppet og spratt rundt i gresset å plutselig ser jeg en frosk! Jeg er livredd frosker å hylte av full hals. Moren til venninnen min ringte ambulanse! (hun visste ikke at det bare var en frosk). Så når sykebilen kom ble jeg DRITFLAU!!! Det var jo bare en frosk!
- Hilsen hun som ALDRI hyler når hun ser en frosk mer


Blotteren

Det skjedde for to år siden. Jeg, bestevenninen min og mamma var på h&m for å shoppe klær. Der så jeg en fin bukse, jeg så om det var min størrelse med det var det ikke, men kjøpte den for den var så fin. Jeg tenkte at det gjorde ingenting om den var litt for stor. Neste dag gikk jeg med buksen jeg hadde kjøpt dagen før, og jeg og bestevenninnen min skulle handle lørdagsgodt. Når vi stod i butikken for å se hvor godteriet var, falt buksen min ned til anklene....Og det verste av alt var at jeg hadde på meg "my little pony" truse.....Da kom det noen kjempe søte gutter som gikk forbi og så uhellet og lo.....Og jeg kjente til og med en av de....buksen satt fast i skoen så jeg fikk den ikke opp......Det var KJEMPE PINLIG og jeg ble ledd av lenge etter det.
- My little pony

Ufrivillig sang for publikum

Dette skjedde for et par uker siden, og det er UTROLIG flaut! Jeg sto på rommet mitt og danset mens jeg sang "In My Head". Jeg trodde jeg var helt alene. Men etter en stund banket noen på døren. Jeg åpnet døren, og utenfor sto to av klassens kjekkeste gutter... Den ene sa plutselig: "Du glemte visst og lukke vinduet,Fint Show forresten..", Så begynte begge to og gråte av latter! Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg... Jeg ville smelle døren igjen, rett forran trynet deres, og gjemme meg for godt. Neste dag visste så klart hele klassen det, men i dag kan jeg heldigvis le av det selv. Og jeg skal huske og lukke vinduet neste gang jeg tar en liten dans.
- Hilsen den dansende sangfuglen.


Stum som en østers

Vi hadde innsammlingsaksjon til S.O.S barnebyer og noen av elevene skulle fortelle litt om hvordan det hadde vært å jobbe med dette. Jeg var en av de fire som ble valgt for å snakke foran hele skolen. Da jeg skulle begynne så husket jeg ikke noe av det jeg skulle si!! Noen begynte å rope dum deg ut og jeg ble skikkelig flsu og jeg bare sto der å sa: eh, åh. Det er det pinligste som noengang har hendt meg!!!

Forelska kjæsj

Jeg skulle en gang med klassen i alpinbakken og ettersom jeg eier ikke balansen i de skia, kræsjet jeg rett og slett i en gutt når jeg var på vei nedover den minste bakken, det verste var at den jeg kræsjet i var den jeg forelsket i til og med. Det var helt dødsfult og alle kom bort og spurte hva som hadde skjed og den gutten fikk foten ut av ledd.
- Ei som ikke står på ski mer

Glemte å låse!
For ca et år siden så skulle jeg på do når jeg var på skolen. Og vi hadde sånne fellesdo på skolen, så det var jentedo og guttedo sammen. Jeg gikk inn på en do, og selvfølgelig glemte jeg og låse døra. Plutselig så gikk håndtaket opp og en gutt som går i pararellklassen min åpna døra. Jeg ble kjempe flau!! Og har ikke tørt å se på han siden det.
- Sjenert

Hvilken av flausene var den flaueste?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning