Flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 35)

Er du klar? Her er ukas flaueste!

Publisert Oppdatert

Dirigenten
Hei, jeg er en jente på 13 år. I sjette klasse opplevde jeg det flaueste jeg noen gang har opplevd!Klassen min hadde besøk av en dirigent. Han skulle lære oss å dirigere etter trommer. Da det var min tur gikk jeg fram og begynte å dirigere, med da jeg løftet staven høyt begynte plutselig guttene å le. Jeg trodde de syntes jeg var festlig, så jeg fortsatte. Etter en liten stund satt guttene og gapskrattet. Jeg skjønte ikke hva det var før venninnen min visket meg tilbake til plassen min. Hun sa at da jeg hadde løftet armen hadde jeg mistet knappen på buksa. Jeg ble så flau at jeg løp ut, og stengte meg inne på jentedoen.
Neste skoledag kom gutten jeg var forelsket i bort til meg og sa "Fin truse med kyllinger på" mens han lo.
Hilsen en som ikke skal bruke for trange bukser mer.

Vill tur i butikken
Dette skjedde på en butikk for en stund siden med meg og en vennine. Vi fant en sånn gul lekebilhandlevogn som var altfor liten for oss. Jeg klemte meg inni og cirka halve meg stakk ut og hodet mitt var skvist. Vi kjørte rundt som noen galinger i full fart. Veninnen min hadde latterkrampe (det hadde egentlig jeg også) så vi byttet plass for hun hadde ikke kontroll på bilen i det hele tatt. Hun satt seg inni bilen, jeg holdt så stramt rundt rattet at jeg fikk vondt i hendene mine. Jeg begynte og løpe som en galing, jeg rett og slett sprintet med handlevonge foran meg i en rasende fart.

Mange så på oss, men det merket vi ikke. Vi lo slik at alt (mennesker og matvarer) bare liksom var ting som var i veien. Vongen tok små, skarpe svinger rundt de stappfulle hyllene. Plutselig sklei vognen i feil retning mot en dame, så jeg tok en rask sving til høyre (en refleks). Vi fortsatte mot et tårn av store flasker med øl. Det sprutet glasskår rundt oss, og vi kjørte videre inn i frysedisken. Nå var det mye verre at alle så på oss ,fordi det var øl i store dammer utover gulvet. Butikkdamen bak kjøttdisken sto med en kniv i hennende og himlet med øynene (sååååååå komisk).

Vi lo så vi holdt på og dø. Veninnen min sin søster (18) skulle hendte noen øllflasker akkurat da, så vi stormet ut. Hver dag nå etterpå når jeg skal hjem til min veninne forsikrer jeg meg om at søsteren hennes ikke er hjemme!!!!
Hilsen en barnslig og flauuuuuuuuuuu jente!!!!!!!!!!!!!!!

Ikke glem å sende inn dine egne flauser, slik at vi kan legge ut disse sakene uke etter uke etter uke....

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning