Flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 32)

Veltet pyntenisse, svarte tær, og pysjen som forsvant. Få med deg ukas flauser!

Publisert Oppdatert

Skravling
For ca et år siden så skulle jeg og en venninne jobbe med en oppgave på skolen. Vi gikk til et ledig grupperom og satte oss der. Etter en stund begynte vi å snakke om hvilke gutter i klassen som var søte og kjekke. Og så begynte venninnen min å snakke om at en av guttene i klassen hadde spurt vår venninne om sjans, og at hun svarte nei. Litt etterpå gikk døren opp, og læreren kom inn. Han hadde vært inne på et lite rom ved siden av vårt og hørt alt vi sa! Da han gikk igjen fikk vi totalt latterkrampe.
Hilsen jente som alltid sjekker rommene ved siden av nå...

Veltet nissen!
Dette hendte litt før jul da jeg var inne i en butikk. Da jeg skulle gå ut merket jeg ikke at det sto en stor pyntenisse rett utenfor. Den var sikkert en halv meter høy, men jeg gikk rett på den! Jeg ramlet nesten, og nissen veltet og knuste i flere biter. Det ble helt stille rundt meg, og alle så på meg. Jeg sa "Unnskyld, jeg tror det gikk bra...." og så gikk jeg. Det var kjempeflaut, og jeg gikk og gjemte meg bak en blomst. Heldigvis måtte jeg ikke betale.
Hilsen kløna

Svarte tær
I sommer var jeg for første gang på besøk i min venninnes nye hus. Familien hennes er litt sånn "fin" , men jeg dukket opp med bare føtter (jeg hater tærne mine). Men så var vi utenfor huset deres, og det var litt grus i enden av hagen. Da vi kom inn i huset var føttene mine blitt svarte av grusen. Vi gikk for å spise, og da vi skulle rydde av bordet sier moren til venninnen min: "Hva er de svarte merkene på gulvet?" Føttene mine hadde satt merker! De lo av meg. Det var superflaut! Jeg tør nesten ikke komme på besøk igjen. Da ler de vel bare av meg.
Hilsen svarte-fot

Pysjen forsvant
Dette hendte på en hyttetur med klassen.Vi skulle sove fire og fire på rom, og jeg skulle dele med ei jente og to gutter. Om natten da vi sov hadde jeg mareritt, og begynte å vri på meg og sparke. Da jeg våknet oppdaget jeg at jeg hadde klart å sparke av meg pysjen. Pinlig!!
Hilsen flau...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning