Flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 32)

Mye kan gå på tverke her i verden, til og med når en ligger og sover!

Publisert Oppdatert

Drømmen
En gang for ca to uker siden mens jeg sov, drømte jeg at en gutt i klassen min ringte meg og spurte om vi skulle finne på noe på onsdag. Klokken var tre på natten (i drømmen) så jeg spurte om jeg ikke kunne ringe ham opp igjen dagen etter. Det gikk han med på, så jeg gikk og la meg igjen (stadig i drømmen) Så våknet jeg på skikkelig, og da ringte til gutten. Han svarte ikke, så jeg ringte flere ganger. Da han til slutt svarte, spurte jeg ham om når jeg skulle komme på onsdag. Han forsto ingenting! "Har vi avtalt noe?" spurte han. Og da forsto jeg at jeg bare hadde drømt. Siden den dagen har jeg ikke turt å prate med ham!
Hilsen ei som aldri mer vil drømme!

Ufrivillig klåing
Vi skulle akkurat til å gå inn i kantinen da min venninne dyttet til meg så jeg mistet balansen. Bakom oss sto gutten jeg var forelsket i, og jeg sjanglet slik at hånden min havnet mellom beina på ham! Han skrek: "Hva holder du på med?!" og jeg ble rød som en tomat i ansiktet og sa unnskyld og kjappet meg inn i kantinen. Alle begynte å le, men mest av alt lo hun som hadde puffet meg.
En som ble sååå sinna på venninnen sin.

Tankeløst
Jeg hadde vært og jogget med søsteren min. Vi var kjempevarme, men orket ikke løpe inn og skifte til bikini (for vi ville bade i bassenget vårt) så vi kastet bare av oss klærne og hoppet i bassenget. Jeg la meg på en oppblåsbar madrass helt naken. Jeg aner ikke hva jeg tenkte på! Da jeg hadde ligget der noen minutter dukket naboen opp (han er en gutt!) på terassen sin og han gaplo! Han så jo alt!
En som aldri bader naken mer.

Det regner kondomer!
Jeg og venninnen min var på apoteket for morskyld da vi var ute og handlet. Plutselig så jeg en hylle med kondomer. Jeg ropte på venninnen min, som kom bort til meg. Jeg pekte på alle kondomene i forskjellige farger, og vi lo godt. Jeg lente meg litt mot hyllen etter vi hadde ledd fra oss, og det var da det hendte! Hyllen veltet og jeg fikk alle kondomene dalende over meg. Venninen min begynte å plukke dem opp, og jeg hjalp henne. Alle så på oss, og det endte med at vi måtte plukke opp, og sortere, alle kondomene og legge dem på plass. Det er nok det pinligste som har hend meg i hele mitt liv!
Hilsen kondomjenta.


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning