flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 30)

Hva kan være flaut med en gradskive? Mer enn du aner!

Publisert Oppdatert

Fjollete meg!
Jeg var ute med to veninner og lekte TV-program. Så var det min tur til å være programleder. Jeg sa at vi skulle ha skjønnhets-show!
Vi tegnet opp en catwalk i grusen, og gjorde oss klare! Så gikk jeg ut på "catwalken" og gjorde meg til, og sa med fjollete stemme: Veeeelkommeen til "miss umbrella" 2011!!! Så viftet jeg med rompen og lekte fjollete dame. Så, plutselig, gikk veninnen min bort og prikket meg på ryggen og pekte på naboen som kom gående forbi!
Han hadde sett ALT! Og ikke nok med det! Da jeg gikk ut på "catwalken" igjen, og gjorde det samme,kom storebroren til veninnen min (storebroren hennes går i MIN klasse) og han så ALT!!! Jeg ble tomatrød i fjeset!! Såååå flaut!
Hilsen en som ikke leker skjønnhets-progam mere!

På rompa!
Det var en dag på skolen i 6. klasse (er i 7. klasse nå ). Da vi alle var ferdig med RLE så gikk vi bort til å hente bøkene til neste time. Jeg hadde hyllen min ovenfor hyllen til en søt gutt. Og så kom bestevennen hans og slo han på rompa med RLE bøkerne sine mens vi begge var der. Da vi gikk tilbake spurte han meg om jeg var den som hadde slått ham på rompa! Det var kjempleflaut!!!!! :P
Hilsen Anonym

En flause hver
Det var en gang da vi var på skoleleir, og jeg skulle ta vannsklia. Gutten jeg likte sto ved sklia og han venta på meg (fordi vi skulle på båttur etterpå). Han stod rett foran vannsklia og da jeg sklei så mista jeg toppen midt i vannsklia, jeg ble skikkelig flau, men vennina mi satte den på igjen, men alle lererne så det...Så jeg gikk og kledde på meg og lata som ingenting, og dro på båttur. Etterpå skulle gutten hjelpe meg ut av båten, og da falt han uti vannet, og alle begynnte å le. Jeg syntes skikkelig synd på han, men da ble det en flause på hver.
Hilsen FLAU.....

Bind på ville veier
Vi hadde matte på skolen, og så trengte jeg hjelp. Jeg rakte opp håndaog læreren kom bort. Så sa læreren min at jeg måtte ha gradskive, så da tok jeg opp gradskiven min fra sekken. Men så hang bindet mitt på gradskiva!!! Da sa læreren: det var veldig stor gradskive! Ååå det var så flaut!
Hilsen ei som skal ikke skal kaste bindet ned i sekken lenger!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning