flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 3)

Sjekk ut disse innsendte flausene, som handler om x-kjærester, spying og falling på rumpa!

Publisert Oppdatert

Spyjenta
En dag da jeg stod opp følte jeg meg ikke så bra, men jeg stelte, spiste og kledde meg som vanlig og gikk på skolen for det om. Til å begynne med gikk det bra, men i 3. time merka jeg at jeg måtte spy! Jeg reiste meg opp, men så kom det! Jeg spydde ut over hele pulten, men verst av alt oppi sekken til gutten som sitter foran meg !!! Jeg ble drit flau, og sa bare: Unnskyld, unnskyld, unnskyld! Læreren kom bort og sa at jeg måtte sette meg ned siden jeg var så bleik. De andre i klassa måtte tørke opp spyet, stakkars dem!
- Hilsen hun som holder seg hjemme neste gang hun føler seg dårlig!


Kløna med isen
Det skjedde da jeg var på kjøpesenteret med ei venninne. Vi hadde vært på McDonalds og kjøpt McFlurry is da jeg vi gikk rundt et hjørne så jeg en skikkelig søt gutt, jeg skulle hviske til venninna mi at jeg syntes han var søt, og da jeg bøyde meg bort til henne skled jeg på noe is som jeg hadde sølt på bakken når jeg bøyde meg! Jeg falt rett på rumpa. Og gutten så ALT! Jeg ble skikkelig flau og reiste meg fort opp, og gikk inn i en butikk. Venninna mi kom løpende etter, mens hun lo så hun fikk vondt i magen. Det verste av alt var at da jeg falt hadde jeg falt rett i isen så bakfra så det ut som jeg hadde tissa på meg!


X-en kom busende inn!
Jeg hadde nettop slått opp med kjæresten min. Så var det gym, jeg hadde forsovet meg da. Så jeg hadde dårlig tid. Jeg spurtet ned alt jeg kunne. Når jeg kom ned, jeg hadde ikke på gymtøy! Nå var jeg stressa! Så jeg gadd ikke å gå ned i garderoben. Jeg gikk bak døra, og tok av meg buksa FORT. Det gikk fint. Så tok jeg av meg t-skjorta, og var på vei til å ta på den andre. MEN! Så ble døren åpnet! Gjett hvem som kom da! Min x-kjæreste! Jeg fikk AKKURAT t-skjorta foran meg men han bare sto og stirret på meg. Så gikk han. Jeg ble helt rød!
- Hilsen en som alltid skal gå til garderoben


Dårlig kysser?
Nå skal jeg fortelle dere en utrolig stor flause! En gang, for ikke så lenge siden, var jeg sammen med en gutt. Vi måtte kysse, og det gikk ikke så bra. Det tok kanskje fem minutt før jeg turte å gjøre det, og da begynte folk å le, siden jeg var så pysete. Når jeg kysset han, traff jeg han på nesa! Det var SÅ flaut, og etter jeg kysset han, sa jeg høyt: Hihihi. Da begynte alle å le av meg.
- Hilsen dårlig og pysete kysser.


Aldri mer lapper i timen!
Det var en dag i vinter i k&h timen. Jeg og en gutt skrev lapper til hverandre og jeg skrev at han var kåt, og ga den til han. Og plutselig brøt han ut i en stor latter... så kom læreren og tok lappen fra han og leste den opp høyt for hele klassen. Da hadde selvfølgelig han ordnet på lappen sådet sto: Jeg er så utrolig kåt på deg (og navnet hans) og underskrevet med navnet mitt! Flaut! Alle lo!
- Hilsen hun som aldri sender lapper mer!

Hvilken flause synes du var den pinligste?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning