flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 29)

Ukens pinligste historier får du her!

Publisert Oppdatert

Feil nummer
Jeg skulle ringe min nye bestevenninne på mobilen og snakke om gutten vi likte, så jeg slo nummeret. Den som svarte sa bare "hallo" og hørtes ut som ei jente, selv om hun hørtes litt rat ut, trodde jeg det var min venninne i andre enden. Kanskje hun var litt forkjølet? Jeg begynte å prate:
Hei Jenny! Så vanvittig søt Kristoffer var på skolen i dag! Han hadde jo så fin trøye på, og de pene armene hans syntes. Og i dag i gymmen holdt han meg i hånden med vilje!
Så begynte den i andre enden av røret å prate, og det var ikke Jenny - det var Kristoffer! Jeg ble sprutrød og la på med en eneste gang. Neste dag lo alle av meg.
Hilsen ringern


Rar dans
Dette hendte på skoleavslutningen. Alle sto og så opp på scenen, mens jeg sto og så den andre veien. Jeg sto helt i mine egne tanker. Min venninne sto ved siden av meg og ropte "Alle må se hit!" for hun skulle spille en låt på gitar. Alle snudde seg og kikket i vår retnging, men jeg hadde ikke fått med meg noen ting. Så sa jeg til venninnen min, "Se på meg nå", og så danset jeg en skikkelig merkelig dans som jeg fant på der og da. Jeg ante ikke at alle kikket på meg. Til slutt ramlet jeg, og da hørte jeg at alle gapskrattet. Jeg sprang ut av rommet og gjemte meg.
Hilsen jenta som aldri danser etter hun har stått i egne tanker.


Den røde flekken
Dette hendte for en uke siden. Jeg satt på fanget til kjæresten min og vi satt og så på film. Men så reiste jeg meg for å hente litt godteri, og da så jeg at kjæresten min hadde fått en rød flekk på låret, akkurat der jeg hadde sittet! Jeg begynte å stamme om at mensen min ikke var helt regelmessig, og så ble jeg like rød i ansiktet som flekken på låret hans. Men så svarte han at han hadde hatt ketchup på lunsjen sin, og at han hadde sølt på buksen. Så flaaaaaau jeg ble!
Hilsen rød, rødere, rødest!Hostekulen
Mamma hadde bedt hjem en venninne og sønnen hennes på middag. Gutten var kjempekjekk. Da vi skulle spise (spagetti og kjøttsaus) satt han rett ovenfor meg. Jeg kikket nok litt vel mye på ham, for plutselig satte jeg maten i halsen og begynte å hoste kjempemasse. Jeg hostet og hostet, og så fly plutselig litt spagetti fra munnen min og landet på hans tallerken. Jeg følte meg kjempedum, og turte ikke kikke på ham mer. Tro om han syntes jeg var pen?
Hilsen jente som fortsatt rødmer når hun tenker på dette.


- Hvilken flause synes du var pinligst?

- Husk å sende oss dine egne flauser, slik at vi kan fortsette med flauser hver eneste lørdag i laaaaang tid framover. Send til [email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning