flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 28)

Send oss din flause du også!

Publisert Oppdatert

Klin!
Dette sjedde for 2 måneder siden eller noe. Jeg sto sammen med den gutten jeg var forelska i og snakka. Vi er gode venner og snakker sammen hver dag. Men da kom kompisen hans forbi og sa KLIN DA! KLIN DA! IKKE BARE STÅ DER, KLIN! Jeg ble kjempeflau og løp inn på klasse rommet.
Hilsen flau

Korpsøvelsen
Jeg og venninna mi går i korps, og siden vi er et lite korps ble vi slått sammen med flere korps. Vi ville få nye venner i det andre korpset så vi begynte å snakke med de som satt ved siden av oss. Der var det en gutt som vi snakka med og begynte å bli venner med. Vi stilte hverandre spørsmål. Siden vi ikke spilte akkurat da begynte vi å prate, og jeg spurte han om han hadde kjæreste. Han svarte nei, og så spurte han meg om det samme. Jeg svarte også nei. Vi merket ikke at hele korpset hadde slutta å spille, og satt og hørte på oss. Nå tror alle at jeg er interessert i ham. Venninna mi fikk latterkrampe.
Hilsen flau

Uten BH
Jeg hadde akkurat flyttet, og så skulle jeg i badehallen med vennen min. Da jeg var ferdig med å bade så glemte jeg å ta på meg bh, men jeg var vant til der jeg kom ifra at det var en egen avdeling for jentene/damer, men det var det ikke her. Jeg gikk rett ut, og der sto alle guttene på skolen + noen jenter. Det var bare så flaut!
Hilsen flau

Bukseløs
Jeg er ei jente på 13 år, men den gang var jeg ca 10 år. Vi var i Disneyworld. Jeg dro en tur på do, og da jeg kom tilbake hadde jeg ikke festet beltet ordentlig så buksa datt av! Alle så rart på meg, og det var bare SÅ flaut!
Hilsen jenta som er glad i tights


Husk å sende inn flausene deres til [email protected], så vi kan fortsette å le av hverandres flauser i laaaaang tid framover.


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning