flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 27)

Denne ukas stikkord er "feil". Feil ord, feil garderobe, og feil pappa...

Publisert Oppdatert

Kjeks-forvirring
Det var i fjor, jeg gikk i 8. klasse. Vi hadde klassens time og vi snakket om å selge kjeksbokser til innsamling av en klassetur. Jeg er elevrådsrepresentant og det var jeg som snakket.

Jeg sa høyt og tydelig: Vi skal visst selge sex. Da jeg sa det begynte hele klassen å få latterkrampe. Til og med de strenge lærerne våre. Jeg skulle egentlig si: Vi skal visst selge kjeks. Men det kom ut feil. Hele klassen ertet meg med det i flere måneder. Og ikke nok med det. Jeg og min venninne var og solgte kjeksene, og da vi banket på et hus var min tur til å snakke. En mann kom ut og jeg fikk plutselig latteranfall og jeg sa bare: Heii, vil du kjøpe seex? Det kom ut helt feil igjen, og jeg bokset til venninnen min sånn at hun skulle snakke mens jeg bare sprang vekk derfra! Venninnen min kom tilbake sur og lo. Han kjøpte jo to bokser og da! Herregud, flaueste øyeblikkene i livet mitt.
Hilsen kjeks-selgeren

I feil garderobe
Jeg og klassen min skulle bade på Frognerbadet (hadde aldri vært der før). Jeg gledet meg sykt! Men da jeg satt på bussen og gledet meg ante jeg ikke hvordan dagen ville ende... Da vi kom frem, spurtet jeg og vennene mine inn (guttene hang litt etter...) også skiftet jeg rett til bikini (jeg visste jo ikke at det var sånn at guttegarderoben og jentegarderoben var i samme gang!). Så jeg skiftet i guttegarderoben... Men heldigvis hadde ikke guttene kommet enda da. Så jeg slang klærne og bikinien i skapet, låste skapet og tok håndkle rundt meg. Men så så jeg ikke venninne noe sted! Jeg regna med at de hadde gått i dusjen, så jeg gikk inn nærmeste. Der var det ingen. Jeg undret litt, før jeg tok av håndkle og gikk i dusjen. 1 min etter kom plutselig en hel haug gutter inn, og jeg sto der og måpte! Guttene sto og glante, og en utbrøt "Herregud! Dette er guttegarderoben!" og så begynte han å le. Jeg løp bort, grep håndkleet mitt og løp bort til skapet. Så roper en av guttene "Få tilbake håndkleet mitt!" Jeg slang av håndkle og prøvde febrilsk å åpne skapet (gjentar : Hadde aldri vært der før) jeg grep håndkle og bikinien og klærne og løp ut.
Hilsen Andrine

Feil pappa
En gang jeg var med familien på stranda, skulle jeg dykke under vann (siden jeg hadde fått nye dykkebriller) og svømme bort til pappa. Jeg dykket under vann, men da jeg gjorde det stanget jeg oppi tissen til pappa, eller jeg trodde det var pappa.Jeg reiste meg opp og lo (veldig mye) men så så jeg at det ikke var pappa! Det var en helt fremmed mann! Jeg dukket under vann igjen og lo så jeg gråt under vann. Pappa sto på den plassen han alltid stod på, og jeg svømte til han og sa at vi kunne gå på land. Det verste var at han satt rett ved siden av ham.
Hilsen en flau jente som aldri skal dykke til noen mer...Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning