Flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 26)

Oi sann! Veldig pinlige flauser denne uka, og de har ett ord til felles: tiss!

Publisert Oppdatert

Ikke snakk i timen!
Dette skjedde for litt lenge siden, men jeg er fortsatt flau over det... Vi hadde naturfag, og til lekse hadde vi en quiz vi skulle løse. Jeg hadde allerede latterkrampe og drev og tullet.

Så sier læreren vår: -Nå skal vi se på quizen! Og selvfølgelig, med min dårlige hørsel, så trodde jeg han sa: -Nå skal vi se på tissen!Jeg sa det til venninnene mine som satt ved bordet mitt og de bare syntes jeg var blitt helt skrullete!

Jeg lo og lo som bare det og sa det om igjen noen ganger, helt til læreren vår hadde fått nok. Så sa han: -Skal du fortsette med de tullet eller skal du flytte tilbake til plassen din?

Da ble jeg stille og satt bare og fniste. Etter at det hadde ringt ut hadde jeg fortsatt å tulle med tissen og sex og snakket om det med bestevennen min. Hun hadde sittet på andre siden av klasserommet og hun hadde hørt ALT jeg sa! Uffa meg, jeg må jo ha snakket VELDIG høyt da! Alle i klassen hadde hørt om tissen og sex pratet mitt! Men det verste var at læreren hørte ALT jeg sa. Jeg var såååå flau, og tørr ikke å snakke med læreren igjen etter dette!! Heldigvis starter jeg på ungdomsskolen snart og trenger ikke å bekymre meg for det :)
Hilsen en som aldri skal snakke høyt i timen (om tissen og sex)!


Tiss på stien
En gang var jeg på tur og badet, det var ikke noe do i nærheten, så jeg bestemte meg for og sitte i bade buksen og late som om jeg så på noen blomster. Jeg hadde ikke lagt merke til at det var en sti der jeg satt, så etter noen minutter gikk det noen turgåere på tisset mitt og snublet rett i dammen! "Opsann" ropte mannen. En venninne av meg lo litt siden han falt. Hun lo enda mer da jeg fortalte at jeg hadde tisset der! Jeg ble kjempe flau og snudde meg ikke før han hadde gått!
Mvh. jenta som alltid sitter opp et skilt der hun har tisset!

Uheldig plassering
Det var en gang mens jeg gikk i 4. klasse og var ute i et friminutt sammen med alle guttene i 7. klassse. Jeg satt på en benk, og bak meg sto søsteren min. Hun dyttet meg bort til guttene, og da fikk jeg hånda borti tissen til en av de kjekkeste guttene i 7. klasse, og alle kompisene hans begynte å le av meg! Jeg ble helt sprutrød i ansiktet.
Hilsen en jente som aldri skal stå foran gutter mer.


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning