flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 24)

Denne uka handler flausene om bind, agurker, ufrivillig blotting og kyss på avveie.

Publisert Oppdatert

Bind og agurker
Nå skal jeg fortelle om noen skikkelig flaue ting som har skjedd med meg for ca. et halvt år siden. Det startet med at jeg og pappa'n min var på butikken. Mamma hadde skeet opp en handleliste og pappa stod og leste på den litt for seg selv. Han lurte på om jeg kunne gå og hente en agurk, og jeg gikk bort for å finne en "fin" en. :p Jeg stod å kjente på agurkene og prøvde og finne en som var litt hard, men så hørte jeg noen som stod og lo, og jeg snudde meg rundt for å se hvem det var. Det var den søteste gutten i klassen som jeg var forelska i! Han spurte: "Er det deilig og ta på agurker eller :p". jeg ble skikkelig flau og løp bort til pappa og bare lata som ingenting hadde skjedd. Jeg spurte pappa om vi var ferdige (siden jeg ville hjem fortest som mulig! ), og pappa sa at vi mangla en ting, og begynte og gå bortover til en hylle. Jeg tenkte over hva vi mangla, men så kom jeg på det! Vi mangla bind til meg! Ahhh...akkurat nå som dette hadde skjedd, skulle vi kjøpe bind!

Pappa lurte på om jeg skulle ha med "vinger" eller ikke. Jeg sa at jeg bare kunne finne noe, og at han bare kunne gå til kassa, men så vinka pappa og ropte : "Nei, men hei Nina !" (Nina er mammaen til den søte gutten, foreldrene våres er veldig gode venner...) også kom Nina og gutten bort til oss, imens pappa holt bind-pakka! Åhhh...jeg var så flau!

Da vi kom hjem var jeg så sinna at jeg løp opp på rommet mitt. Jeg satt meg på senga og slo på pcn, logga inn på Facebook og skjekka varslene mine. Så fikk jeg en melding. Det stod: " Jaja, da vet jeg hvem som liker agurker og har mensen, hahahahah! " Jeg svarte ikke , men bare logga av. Dagen etter hadde jeg seff fått mensen, så jeg måtte ta på bind og sånn. Når jeg kom på skolen lo alle av meg, unntatt bestevennene mine . Jegg var såååå flau!
Hilsen jenta som aldri går på butikken med pappa igjen! :p


Ufrivillig blotting
Det var for noen uker siden så hadde veninna mi web med kjæresten min mens jeg var og dusjet. Jeg visste jo ikke at de hadde web, så jeg gikk inn i truse og bh og la meg på senga. Så gikk det fem minutter så så jeg at hun hadde web! Jeg hylte å dro til meg dyna og ramla ned på gulvet...

Dagen etter var jeg med kjæresten min, og så sa han "Fin bh og truse" Så fikk begge latterkrampe, Men hallo! FLAUT!
Hilsen jenta som alltid skal spør om web'en er på!


Kysset feil gutt!
Det her skjedde for ca. 1uke siden. Jeg var sammen med en gutt. Og han har en tvillingbror. Etter skolen fikk jeg en melding av han jeg var sammen med. Der sto det: Blir du med å kysse på skolen i morra med meg? Jeg svarte selvfølgelig: Ja!!! Neste dag skule jeg kysse ham, og jeg så han rett ved inngangen. Han snakket med noen venner. Jeg prikket han på armen og spurte om han kunne komme litt bort. Han sa ja. Og der kysset jeg han. Han sa: Æsj! Hva driver du med? Er ikke du sammen med broren min?!? Jeg kysset FEIL gutt. Jeg sa unnskyld å løp hjem! Det var den flaueste dagen i mitt liv!
Hilsen den flausete jenta på jord!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning