flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 22)

Oioioi! En ekstra flausesak denne uka. Sjekk pinlighetene her!

Publisert Oppdatert

Toppløs
En gang jeg i fjor sommer var jeg på stranden med venninnen min, og en søt gutt.. Vi hadde det veldig gøy! Men plutselig kom en bølge, og skylte av bikinitoppen min! Jeg holdt meg over puppene med den ene hånden(så ikke gutten skulle se det), og prøvde å feste den med den andre. Da kom en ny bølge, og veltet meg over ende! Jeg kom meg opp, og fant ut at bikinitoppen var borte. Den søte gutten lo av meg! Jeg fikk et håndkle, av venninnen min, og turte ikke se på gutten noe mer den dagen!!! Og når jeg kom hjem, ville jo selvfølgelig mamma vite hvor bikinitoppen min var..
Hilsen en som ikke skal bade i havet denne sommeren..

Travel tissing
Dette skjedde når vi var på tur med min familie og to andre familiar. Eg var blitt godt kjent med ei jente som heiter Tiril og vi gjekk langt foran dei andre på vei heim. Eg måtte på do og klarte ikkje å holde meg meir, så eg satte meg ned i ein sølepytt i ein undergang og begynte å tisse for fullt. Tiril går fra ende til ende og sjekker om det kommer nokon. Nå eg er midt i det så roper Tiril for fullt: Det kommer nokon, det kommer nokon!!! Eg drar opp buksa i ein fart MENS eg tisser for eg klarte bare ikkje å stoppe, det som kom var eit gammelt ektepar som bare smilte og sa hei. Eg var så flau at det er ikkje mulig! Og verre blir det, etter at dei hadde gått forbi såg eg at rundt skrevet var det ein stor mørk flekk. Det var tiss. Så eg hang flisen rundt livet og lata som ingenting hadde skjedd.
Hilsen Tissejenta!


Med døra åpen
Her er noe som skjedde for noen år siden: Det var friminutt og jeg kjente at jeg plutselig måtte på do, så jeg løp inn og satte meg ned. Mange sender inn flauser om at man glemmer å låse døren, men jeg er altså så uheldig at jeg glemte å LUKKE døra. Selvfølgelig måtte en av guttene gå forbi (heldigvis var jeg ikke forelsket i han), og når han fikk øye på meg stoppet an bare opp og så på meg. Rød som en tomat spurte jeg han om han kunne lukke døren. Da jeg var ferdig gikk jeg ut til venninnene mine, og da sto han med noen andre gutter og stirret på meg. Jeg løp bort til de andre og pratet ikke mer med han den dagen.
Hilsen en som alltid sjekker dodøra

Prompen som kom
Dette skjedde for noen år siden. Men jeg var forelsket i en gutt. På skolen hadde vi matte og da skulle jeg og han gutten jeg var forelska i jobbe i grupper sammen. Plutselig kjente jeg at jeg måtte på do. Men det brydde jeg meg ikke no om. Etter en liten stund var alt helt stille også plutselig fikk jeg sluppet ut en stor fis! Å, guuud! Så flau jeg ble! Gutten begynte å si masse sånn "Æsj", og ikke bare det. Det STINKET FORFERDELIG. Han lo etterpå. Og jeg var rød som en tomat.
Hilsen ei jente som går på do hvis hun kjenner at hun må.
Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning