flaut:

Flaut, flauere, flauser (del 19)

Ingen uke uten pinlige, pinlige flauser!

Publisert Oppdatert

Klining til besvær
Jeg er sammen med verdens søteste gutt. En gang satt vi inne i timen og klina, og plutselig så oppdaget læreren det. Han ble dritsur, og vi måtte gå til rektor å forklare det. Senere på dagen var jeg på butikken sammen med kjæresten min, mamma og mammaen til kjæresten min (mødrene våre visste ikke at vi var sammen), og så møtte vi den samme læreren. Han begynte å snakke om kliningen. Da spurte mamma om ikke kjæresten min, moren hans og læreren kunne komme hjem til oss på middag så vi kunne snakke litt mer om det. Det er det flaueste som har skjedd i hele mitt liv!
Flau


Pladask!
Det var i fjor, tror jeg, at jeg skulle bort til en venninne. På veien bort møtte jeg storebroren til ei jente i klassen, som jeg var kjempe forelsket i! Jeg tenkt jeg skulle tøffe meg litt, så jeg tok opp mobilen (med tastatur) og latet som om jeg tekstet. I det samme klarte jeg å snuble i beina mine, så jeg datt rett foran ham! Han bare lo litt, og gikk inn porten til huset sitt. Jeg ville bare synke ned i bakken.
Hilsen ei jente som ikke skal tøffe seg mer.

Fra femmetern
Jeg og bestevenninnen min var på badeland for rundt et halvt år siden. Vi hadde tatt på oss badetøy og gikk ut i bassenget. Så bestemte vi oss for å hoppe fra femmeteren. Da vi hadde gått opp fra vannet så lo bestevennen min veldig. Så kom det noen søte gutter fra klassen min og han ene var jeg forelska i, og de lo sinnsykt de ogå. Jeg lurte på hva de lo av, men så så jeg ned, og oppdaget at der sto jeg uten bikinitopp!!!
Hilsen Den røde Tomaten

Har du gjort noe flaut? Send oss din flause da vel, så kan det hende den dukker opp i en sak om en uke eller to.

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning