flaut:

Flaut, flauere, flauser! (Del 18)

Her er ukas pinligste historier - sendt inn av dere!

Publisert Oppdatert

Høylytt promp!
For ikke så veldig lenge siden, delte jeg og vennen min pc på skolen. Vi jobbet med RLE-oppgaver. Plutselig så prompet jeg kjempehøyt så nesten alle hørte det. Prompen var så høy at de som satt lengre borte hørte den til og med! Og vennen min ler fortsatt av det!
Hilsen jenta som promper når vi har RLE oppgaver!

Falle-flause
Enn gang var jeg på en slags stasjon med familien min. Jeg holdt på å falle, så jeg forsøkte å meg mot faren min. Men da kjente jeg at det var et lite hode jeg støtte borti, og trodde var min 2 år gamle lillesøster. Jeg falt, og da jeg hadde fått reist meg opp igjen, så jeg at det var en liten baby, som sikkert nettopp hadde lært seg å gå som jeg hadde veltet! Jeg ble så flau at jeg bare løp til familien min, og nevnte det ikke til noen...
Flau

Sangfugl på do
En gang satt jeg på do med vinduet åpent. Jeg visste ikke at det var noen utenfor. Jeg begynte å synge på "Mamma mia" skikkelig høyt, så de som var utenfor hørte det. Plutselig hørte jeg at en av de sa: "Hørte du at det var noen som sang på do?" Jeg kunne ha smeltet igjennom gulvet!
Hilsen do-sangeren

I veikanten
Det var en gang da jeg skulle gå hjem sammen med mormor og broren min. Jeg måtte veldig på do, så jeg satte meg ned i veikanten der jeg trodde at ingen ville se meg. Men det viste seg at det var rett ved siden av en hage, der det heldigvis ikke var noen ute den dagen, men alle de bilene som hadde kjørt forbi hadde sett meg! Jeg ble så flau da jeg fant det ut at jeg ikke var ute mer den dagen.
Flau

Tatt av vinden
Dette skjedde en dag jeg hadde på meg en kort kjole. Det var masse vind, og plutselig kom det er stort vindkast, og kjolen min gikk helt opp! Jeg hørte noen le, og da jeg snudde meg, var gutten jeg likte veldig! Det var så flaut. Den neste dagen sa han det til alle på skolen, og jeg ble helt rød!
Flau

Foran hele skolen
Det skjedde for 2 år siden. På den skolen jeg gikk på da, hadde vi sånn ”gulltime” som 2 personer på hele skolen fikk, hvis man liksom fulgt en spesiell regel. Gulltimene ble delt ut på morgensamlinger som var med alle elevene og alle lærerne. Så fikk jeg den prisen da.....og da jeg skulle opp og ta den imot, så hadde foten min sovnet. Så da jeg hadde tatt ett skritt snublet jeg i den ene foten min (den som hadde sovna) og datt foran halve skolen (4-7 klasse)! Det var skikkelig flaut! Alle utenom mine bestevenner fikk latterkrampe! Så fortsatte jeg opp på scenen, helt alene. Og helt rød i ansiktet! Og så haltet jeg tilbake. Og da spurte jo selvsagt engelsklæreren min om det gikk bra! Herregud! Det var flaut!
Flau

Har du gjort noe flaut? Send oss din flause da vel, så kan det hende den dukker opp i en sak om en uke eller to.

[email protected]


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning