flaut

Flaut, flauere, flauser! (Del 17)

Oioioi! De er like pinlige denne uka også. Tør du lese? ;)

Publisert Oppdatert

Kjekk gutt med softis på.
Dette hendte meg for en stund siden. Vi hadde gym, og jeg skulle ta beina så langt bak hodet jeg bare kunne. Og så prompa jeg så høyt så alle hørte det! Jeg ble flau som en tomat og sa at jeg måtte på do!
Hilsen jenta som ikke bøyer beina så langt bak hodet neste gang!

Glatt
Jeg skulle gå til skolen, og det var veldig glatt. Da jeg hadde gått et stykke gikk noen fra klassen og noen eldre bak meg, og da plutselig falt jeg... Det var syyykt flaut fordi at kjæresten min gikk bak meg også. Men det verste var at litt senere falt jeg ca 5 ganger! FLAUT!
Hilsen meg

Gutt i vinduet
Dette er noe som skjedde sånn ca. for 2-3 uker siden. Jeg var på pc'en, gjorde lekser ,og så på TV. Så ringte det på døren, og jeg trodde det var tv'en, men det var alså en gutt som ringte på. Jeg fortsatte å snakke med venner på msn, men så ringte det på en gang til. Da trodde jeg det var pc'en siden jeg spillte et spill. Imens gjikk gutten til vinduet og så på meg, og så banket han på ruta. Han så på meg og begynnte å le. Da åpnet jeg for han så kom han inn. Så spurte han om noe veldig flaut, og jeg svarte ærlig. Og så sladra han til hele skolen om hvem jeg LIKTE!!!
Flau

Svensk burger
Dette skjedde engang da jeg var i Sverige og skulle bestille mat med familien min. Alle de andre hadde fått maten sin, men jeg satt forstatt og ventet. Jeg hadde bestiltt en liten hamburger og chips. Jeg gikk for å se om maten var ferdig, og så jeg en liten kurv med en sandwich med mitt bordnummer på (trodde jeg!) Jeg klagde til damen i kassen og ropte det her er ikke det jeg bestilte. Hun sa at det ikke var til meg. Jeg ble kjempeflau og løp ut av restautanten.
Hilsen en jente som alltid prøver å huske bordnummeret sitt.

BØØØ!
En dag på skolen "lekte" jeg og noen venner gjemsel. Vi skulle hoppe frem og skremme hverandre osv. Da det var min tur til å ha den og jeg hørte noen komme, hoppet frem og ropte, BØØØ! Men så var det den kjekkeste gutten i 9. klasse! Han ble livredd, og jeg løp inn på doen og ble der resten av dagen!
Hilsen flau

Har du gjort noe flaut? Send oss din flause da vel, så kan det hende den dukker opp i en sak om en uke eller to.

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning