flaut:

Flaut, flauere, flauser! (Del 16)

Ja, det er faktisk like pinlige denne uka også...

Publisert Oppdatert

Kjekk gutt med softis på.
Dette skjedde for ett år siden eller noe sånt. Jeg og venninnen min var på et badeanlegg, og vi kjøpte oss en softis vær med masse sjokoladestrø på! Vi satt veldig høyt oppe så det var mange vi kunne se oss, og plutselig mistet jeg softisen min på en gutt jeg liker (i klassen)! Men ikke nok med det, alle så det og flirte seg i hjel!
Flau

Lort gjort!
Jeg var 4-5 år, da jeg og mamma og pappa skulle gå til en gård. Jeg satt i barnevogn. Mamma sa jeg skulle prøve å gå litt selv, så jeg reiste meg fra vognen og gikk litt. Det var ingenting på veien annet enn grus, siden det var en grusvei, men litt til høyre var det en hestelort. Selvfølgelig måtte jeg ramle PLADASK i den hestebæsjen. (Æsj), det stinket hestemøkk av meg! Etter det var det bare å dra RETT hjem og fåpå seg noen nye klær og ikke mist dusje.
Hilsen en jente som skal se seg om etter alle slags bæsjesorter.


Snørrbobla
Jeg og noen venner var borte ved statuen og lekte, og den er ca 3 meter fra skolen! Det sto en bil parkert litt ved siden av der vi var. Jeg sa til jentene ”jeg går bort og snyter meg!”. Akkurat da jeg gikk forbi bilen måtte jeg nyse, men det kom ikke noe nys i det hele tatt! DET KOM EN GIGANTISK SNØRRBOBLE! Og selvfølgelig åpnet bildøren seg, og der satt gutten jeg var forelsket i! Han sa ”ÆSJ!”! Det var det siste jeg ville at han skulle si, for bare noen dager før hadde han sagt at han likte meg. Altså, DØDSFLAUT!
Hilsen en boble med flauhet.


Hallo på do!
Hei der, nå skal jeg fortelle om en superflau ting som har hendt meg. Jeg var hos venninna mi og så måtte jeg på do. Jeg gikk inn og satte meg på do, og så oppdaget jeg at storebroren til venninna mi (som selvfølgelig er den mest populære på hele skolen!) sto i dusjen og fiksa håret sitt! Han hadde ikke merka at jeg kom inn, men så snudde han seg og så meg. Jeg kunne jo ikke gå for jeg satt jo på do! OMG! Dette er helt klart det flaueste jeg noen gang har gjort!!
Hilsen en som ALLTID ser seg om på do.

Har du gjort noe flaut? Send oss din flause da vel, så kan det hende den dukker opp i en sak om en uke eller to.

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning