Flaut:

Flaut, flauere, flauser! (Del 15)

Mye flaut kan hende på kjøpesentre, tydeligvis...

Publisert Oppdatert

Underbukseflause
Jeg var på kjøpesenteret med to venner, en gutt og en jente. Gutten skulle kjøpe gave til faren sin, og han kom ikke på noe, så han bestemte seg for å kjøpe underbukser. Jeg er jente og har aldri vert i en underbuksebutikk før. I hvert fall ikke en for menn! Jeg og venninna mi prøvde å hjelpe til. På disken så jeg en liten stabel med rosa underbukser og tok opp en av dem. Jeg så at foran på midten var det en lomme, og det var ikke så mange i butikken så jeg tok hånden min inn i lommen. Så skrek jeg ut ”Se, så praktisk med lomme!” Venninna mi ble litt flau og sa med hånden foran munnen; ”Ehh, det der er ikke en lomme”. Jeg tenkte litt, og så skjønte jeg hva det var. Jeg slapp underbuksen og skrek ”æsj!”. Hva tror du det var? Jo, en sånn åpning til å ta tissen ut igjennom, i stedet for å ta av seg hele underbuksen!
Hilsen en som aldri mer går inn i en underbuksebutikk!

Flaut x 3!
Dette skjedde da jeg og en venninne var på kjøpesentret. Vi bablet og bablet og uten at vi merket det hadde vi plutselig gått inn på en butikk med kondomer og undertøy og sånt! Hun i kassa sa at vi måtte gå ut, og da sa jeg at vi også kunne kjøpe slikt! Men så var det 18 års grense da... Vi gikk ut og plutselig gikk jeg på en gutt i klassen så han falt. Venninna mi fikk latterkrampe og gutten bare gikk videre. Så måtte jeg på do, og da jeg var ferdig skulle vi til H&M Der sa mannen i kassa at jeg hadde dopapir i buksa. Det hang altså dopapir etter buksa mi. Til slutt da vi skulle hjem klarte jeg også å sette meg inn i en bil som ikke var låst! (ikke vår)
Hilsen klomsa...xD

Dørstopperen
Jeg vil fortelle dere om en gang jeg var på shoppingsenteret sammen med venninnene mine. Etter vi hadde gått en stund hadde vi hendene fulle av poser. Jeg hadde størst og flest poser. Da vi hadde spisepause kom noen søte gutter i klassen forbi og vinka til oss, og så satte de seg hos oss. Den søteste gutten satt seg ved sidna meg og begynte å smile til meg. Jeg smilte tilbake. Etter vi hadde spist skulle vi til buss stoppet for å vente på bussen. Guttene ble med oss. Da vi skulle ut av døren på senteret gikk jeg sist, og så satt jeg fast! Så flaut! Han søteste gutten begynte å le av meg så venninnen min kom og hjalp meg med posene. Da bussen kom skjedde det samme igjen! Og da falt jeg på den søteste gutten og han begynte å le. På veien hjem satt vi å lo og prata i vei! Men herregud, det var veldig flaut!
Flau

Har du gjort noe flaut? Send oss din flause da vel, så kan det hende den dukker opp i en sak om en uke eller to.

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning