flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 14)

Her er ukas fem flaueste!

Publisert Oppdatert

Uten BH!
Det var en ganske vanlig dag på skolen. Jeg hadde bestemt meg for at jeg etter 3 år i hemmelig forelskelse skulle spørre drømmegutten om vi skulle bli sammen på skolen. Jeg pyntet meg litt, med en gjennomsiktig bluse og litt øyenskygge. Da jeg kom på skolen, gikk jeg bort til gutten og spurte: "Du, Bjarne? (Vi kaller han bjarne) kan du komme ut på gangen litt?" Plutselig så han underlig på meg og begynte og le. "Ehh..hva er det?" Jeg begynte også og le, ettersom jeg trodde han skulle svare at han tenkte på en vits eller noe. " Ehm..altsåå..." Han pekte mot puppene mine, som syntes! Jeg hadde helt glemt bh, til den gjennomsiktige blusen! Jeg sprang inn på toalettet og startet og hyperventilere. Jeg ble utrolig flau!
Klem hun som kuttet ut gjennomsiktige bluser, haha...


Opp i nesa

Dette skjedde for litt siden. Jeg skulle leke med to gutter fra klassen og en veninne. Jeg skulle bare gå inn å sjekke mailen på pcen da guttene spurte om de kunne låne pcen. Jeg sa ja, men de skulle bare sjekke bildene mine. Det var et bilde der av meg når jeg sto i kjempestygge klær og sminke. De lo lavt da de så bildene av meg der jeg sto med nesa oppi kameraet så man så inn i nesen min!!! Da jeg så hva de så på begynte jeg å få panikk, så jeg prompet. De begynte å le så de falt av stolen. Det var pinelig da den ene sa jeg var pen med sminke, da sa den andre at det var fint inni nesen min.. Gjett om det var pinlig!!
Hilsen "fotomodellen"

Feil person...
Jeg og kusinen min var i parken. Da så vi en som ligner på en vi kjenner. Hun er kortvokst og sto med ryggen til, så jeg spurtet bort og løftet henne opp! Hun sprellet og sa "slipp meg ned!" Jeg trodde hun tullet så jeg begynte å snurre henne rundt. Da kom det en voksen mann løpende bort til oss og sa "Hva er det du gjør!? Jeg ringer politiet!" da kjønte jeg at det var feil person! Hun løp bort til pappan sin og begynte å gråte. Jeg ble sinnsykt flau! Det var bare en 5 åring...
Hilsen en som ser to ganger fra nå av


Ikke kjæresten

Det skjedde en gang i 8. klasse. Jeg syntes jeg så kjæresten min så jeg løp bort og satte meg på ryggen hans! Han snurret rundt og ropte "Faen da!" Det hørtes ikke ut som kjæresten min, så jeg hoppet av.. Det var en gutt i 10. klasse... Au så flaut!


I prøverommet

Jeg og veninnen min var på butikken for og handle klær. Jeg fant en kjempefin kjole og gikk for og prøve den... Når jeg hadde tatt den på gikk jeg ut til venninna mi og spurte om ho kunne ta igjen glidelåsen på kolen men glidelåsen satt fast, så jeg måtte prøve sjøl. Akkurat da jeg prøvde og dra opp glidelåsen kom ein gutt i klassen forbi og kjolen kled ned på magen min, og jeg hadde ikke noe under! Jeg blei helt rød i kinna og spurta inn i prøverommet igjen!!
Hilsen flau

Har du gjort noe flaut? Send oss din flause da vel, så kan det hende den dukker opp i en sak om en uke eller to.

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning