flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 13)

Oiiiii så pinlige flauser vi har å dele med dere denne uka!

Publisert Oppdatert

Rød flytur!
Det har skjedd myye flaut i livet mitt, men dette er hvertfall flaut! Vi dro til syden når jeg var 11 år, (Er 13 nå) og jeg fikk selvfølgelig mensen dagen før vi reiste. På flyet satt vi mye, men jeg gikk mye rundt også. Når jeg gikk sklei bindet mitt, og jeg ble helt rød bak! Jeg skjønte ingen ting, alle stirra på meg på flyplassen og sånn! Når vi var i bussen sa mamma: Du er helt rød bak! Og jeg ble kjemperød i trynet også! Mamma fikk vasket buksa mi, og nesten alt ble bra, unntatt å ha mensen i syden:-((
Hilsen bløderen

Stinkende klassetur.
Det skjedde for ikke så lenge siden. Klassen skulle på tur i skogen. Og som vanlig når vi skal på tur til "Dammen" må vi gå på veien først. Jeg gikk med venninnen min og akkurat da kom vi til en hest som sto og bæsja! Guttene i klassen sto bak meg og fniste, Jeg begynte å lure på hvorfor. Etter hesten hadde gått så jeg bak meg for å se hva guttene gjorde. Og da falt jeg i hestebæsjen! Det var kjempeflaut, og jeg stinka!!!
Hilsen den som ser seg bedre for fra nå av.

Promperen
Det skjedde når jeg gikk i 4 klasse. Vi var i klasserommet og det var helt stille, så skulle vi reise oss opp på pultene, og når jeg gjorde det prompa jeg! Da stirret alle på meg og begynte å le! Det var såå flaut!
Hilsen fisen


Flaut kjærlighetsbrev!

En gang for omtrent 2 uker siden da vi var inne i klasserommet, gikk jeg bort til en av papir-hyllene og hentet et ark. Vi hadde matte, og jeg ble selvfølgelig spurt om hvorfor jeg gikk bort. Jeg svarte at jeg trengte et kladdeark. Hle klassen fniste litt, fordi vi egentlig hadde kladdebøker på pulten. Men her kommer den store flausen: Jeg tegnet et STORT hjerte på arket, og skrev "I LOVE YOU ESPEN" og så brettet jeg arket og sendte det til "Espen". Jeg tenkte ikke på at vi hadde byttet plasser dagen før, eller at det var flere gutter i klassen som gikk i samme stil (samme klær) og hadde blondt hår. så jeg sendte det egentlig til MARCUS! Han lo og lo av latter og viste brevet til alle andre! GUD SÅ FLAUT!
Hilsen en som aldri skal skrive kjærlighetsbrev mer


På trynet

Det skjedde for 2 år siden. På den skolen jeg gikk på da (som jeg
ikke gjør nå), der var det en sånn "gulltime" som 2 på hele skolen fikk. Og da hadde man liksom fulgt en spesiell regel. Og de ble delt ut på morgensamlinger som var med alle elevene og alle lærerne. Så fikk jeg den prisen da.....og når jeg skulle opp så hadde foten min sovnet. Så når jeg hadde tatt ett skritt snublet jeg i den ene foten min (den som hadde sovna) Og datt foran halve skolen! Det var skikkelig flaut! Alle utenom mine bestevenner fikk latterkrampe! Så fortsatte jeg opp på scenen, helt alene. Og helt rød i ansiktet! Og så haltet jeg tilbake. Og da spurte jo selvsagt engelsklæreren min om det gikk bra! Herregud! Det var flaut!
Hilsen halteren

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning