flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 12)

Her er ukas pinligste flauser!

Publisert Oppdatert

Stinksmellet
Jeg vil fortelle om noe av de flaueste jeg har opplevd. Mamma og mamman til en gutt i klassen er bestevenner og vi pleier å invitere dem på middag, og omvendt. Jeg og han gutten er bestevenner og kjent hvarandre siden vi var bebyer. Men uansett, dem var på middag fordi mamma hadde bursdag dagen før og vi skulle ''feire''.. Jeg hadde akkurat fått iPod men klarte ikke laste ned sanger. Mamma snakket om det å da sa mamman til gutten i klassen (Andreas)at han haddde iPod og kunne vise meg. Vi gikk opp på rommet mitt og jeg skrudde på pc'en. Vi snakket og koste oss, vi lo også. Jeg hadde veldig vondt i magen etter å ha spist så masse og kjente at jeg måtte prompe. Plutselig klarte jeg ikke holde meg lenger, og det kom et høyt smell.. Jeg ble rød som en tomat i ansiket og han bare så rart på meg. Jeg mumla noe om at jeg ikke mente det og han bare spurte om jeg hadde skjønt det. Jeg nikket fort.. Uff, som den prompen stinket. Ikke rart han reiste seg og gikk ned med en gang han så jeg nikket.
Hilsen en som går på do neste gang hun må prompe.

Fast grep
Jeg skal fortelle om noe kjempe flaut! Jeg var på badeland. Jeg skulle ta sklia. Det var en stang forran trappa. Jeg skulle ta på den.MEN Jeg var så opptatt, at jeg tok på en gammel mann som sto VED SIDEN av stanga. Det var ekkelt! Han så på meg lenge og smilte.Jeg løp opp trappa, og håpet at ingen så det!
Hilsen flau

Akkurat DER...
Jeg er en jente på 14 år og dette var noe av det flaueste jeg har opplevd (til nå). Jeg var på en leir og jeg blei venner med noen og så var det en gutt som tok en ting vi hadde så vi prøvde å få den tingen tilbake (som jeg ikke husker hva var) så han løp litt rund og sånn og så løp han forbi meg og ta tok jeg tak i han for at han skulle stoppe men så tok jeg rett på tissen til gutten og det var KJEMPEflaut og jeg ville bare synke ned jorda og aldri komme opp igjen.
Hilsen tomaten


Feil bag!

Jeg og min gode veninne skulle på ''shopping'' på et lite sted. Jeg hadde med meg sånn ca 500 kr som jeg skulle handle litt for. Plutselig fant jeg ikke baggen min som jeg hadde med.. Jeg hadde hengt den på en vogn som var bak meg.. åhh, da måtte jeg snu, men i det jeg skulle ta baggen min, var den noen som slo meg på skulderen, jeg snudde meg og der sto damen som eide vognen.Jeg tok vesken og løp alt jeg kunne til Kappahl. Når jeg hadde funnet meg noe jeg ville handle for, gikk jeg for å betale, jeg skulle til å ta opp lommeboken, da jeg fant ut att det ikke var min bag.. Det var hun damen sin!!
Hilsen tyven


Puppegutten

En dag i 5. klasse, jeg var litt mer moden (hadde kjempe store pupper i forhold til andre jenter i kalassen) jeg var den eneste som hadde pupper da. Vi hadde besøk av en kjempe søt gutt på min alder da. Jeg hadde kort hår da, og så litt ut som en gutt i fjeset. Det var sommer og vi spilte amerikansk fotball i friminuttet. Den gutten som var på besøk (kjempe søøøt gutt:P), leste et blad og så meg ikke, jeg kom løpende og så han ikke heller, jeg falt rett på han. Jeg sa bare '' sorry ass, så deg ikke!'' jeg hørtes sikkelig ut som en gutt da jeg sa det og. Jeg kom meg ikke opp, så han skulle hjelpe meg, han tok meg rett på den enne puppen, jeg så bare rart på han, så begynnte han og klemme og kjenne etter. Vi hørte latter i bakgrunnen ( de andre guttene i klassen : o ) og så sa han ; "er du jente..? kult en jente som lar meg ta på brystene hennes!" Jeg ble sikkelig rød for han sluttet ikke, nei han tok handa under t-skjorten min og klemte, da jeg skulle så til han falt jeg og ble liggende med puppene i fjeset hans!
hilsen; jente med gutter i puppene sine :P

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning