Flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 11)

Her er ukas flauser - så du har noe å le av!

Publisert Oppdatert

Dårlig syn
Det var langfri. Jeg så på han jeg var forelsket i når han spillte fotball på banen. Jeg ville ikke bli oppdaga å jeg leste et blad samtidig som jeg så på ham. Plutselig glodde han på meg. Så glodde alle. Jeg skjønte ikke noe. Etter det gjorde jeg det, Jeg hadde holdt bladet feil vei! Så jeg gjemte meg på do. Jeg slengte meg inn og smalt igjen døren, da jeg merka det var gutte-doen. Der stod to i klassen min og lo. Jeg gikk ut igjen og løp bortover ganger. Så kom læreren min i en sving og jeg løp rett i ham og alle bøkene hans! De datt på golvet! Han kjeftet men jeg hjalp å plukke opp. Så flaut! Hiilzzzen: Anonym jente som trenger briller!


Uten overdel

Dette skjedde for under et år siden. Det var på slutten av skoleåret, og storesøstera mi sin klasse skulle ha en liten "fest", og hele familien skulle være med. Men det var ingen fra min klasse der, så jeg var heller med de som gikk under meg. De var 2 jenter og 1 gutt. Vi fant ut at vi skulle bade, men jeg hadde glemt badetøy. Heldigvis var en av de som jeg var med søskenbarnet mitt, og litt stor i vekst, så jeg lånte hennes, og hun lånte bikini av en jente som gikk i klassen hennes, og som bodde der. Vi hadde det kjempegøy, inntil bikini knuten bak på ryggen min løsnet! Vi var ute på en flåte, så jeg hoppet i vannet, mens jeg ropte på søskenbarnet mitt og sa at hun skulle knytte den igjen. Så vi lå der i vannet og sprellet. Jeg hadde kroppen min under flåten, så gutten ikke skulle se den nakne overkroppen min. Han lurte på hva vi gjorde, og jeg kom ikke på noe lurt, så jeg sa bare "ehm.. vi fisker støvler!". Jeg tror faktisk han trodde på det... Da søskenbarnet mitt endelig klarte å knytte en knute gikk jeg opp på flåten for å ta en bombe, da jeg merket at bikinitoppen hadde falt ned, og jeg var naken oppentil! Det var utrolig pinlig og gutten bare stirret, så jeg bare stupet uti vannet. Det var slutten på den badeturen for alle oss fire...
Hilsen jenta som alltid skal huske sitt eget badetøy fra nå av!


Feil mamma...

Jeg og mamma var i byen en dag, da jeg var veldig liten, også måtte jeg på plutselig på do. Når jeg var ferdig på do, så fikk jeg øye på mamma. - MAMMA! ropte jeg, og løp bort til mamma. Jeg tok henne i hånden, også ga jeg henne en klem. Plutselig begynte "mamma" å le. Og det var da jeg oppdaget at det ikke var mamma. Bare en med ganske lik jakke, og ganske likt hår. Mamma sto litt lenger borte, også begynte hun og damen å le. Jeg begynte å gråte.
Hilsen "mammadalten"


Av full hals!

I sommer var jeg i Syden, og løp rundt og trallet på hotellrommet, fordi jeg hadde fått en sang på hjernen. Var helt i min egen verden, og sang av full hals fra High School Musical: "SOO, what should I do with my hair?!" Akkurat i det øyeblikket kom det en svensk mann inn på hotellrommet, som fikk med seg hele "showet"! "Åh, omforlatelse" sa han, og gikk pent ut igjen. Han hadde vel gått feil, men jeg var syyykt flau. Var flau i flere timer etterpå, og var redd for å støte på den svenske familien igjen, i og med at de visste at jeg var norsk... Jeg ler litt av det nå, men glemmer det aldri!
Hilsen popstjerna


Søtnosen

Hei! jeg er en jente som opplevde noe syykt flaut for ca. 1 år siden. Det var sommer og jeg hadde en katt som het søtnos :) jeg gikk ned til veien for og finne han. Jeg har en nabo som nå er rundt 13 og da jeg ropte "Søtnos! Komma da søtnos så skal du få mat" så kom naboen min forbi xD Han så rart på meg og sa at han hadde spist og at jeg ikke skal kalle han søtnos , jeg ble utrolig rød og snudde meg for og gå da søtnos (katta) sto foran meg så jeg snublet og landet på naboen.
Hilsen en jente som aldri skal snakke med naboen igjen.


Hvilken synes du var den flaueste flausen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning