flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 10)

Her er ukas flauser! Les og få deg en god latter!

Publisert Oppdatert


To flauser i en smekk.
Jeg har en flause jeg vil dele med dere.Jeg hadde akkurat fått ny kjæreste, og jeg hadde vært forelska i han døds lenge, så jeg var i himmelen! En dag vi var på kino, spurte han: "Tør du å kysse meg?" og så på meg litt flau og sjenert. Jeg smilte. Så klart ville jeg kysse han! "Klart det" sa jeg med et flørtende blikk. Jeg bøyde meg over for å kysse han, og så klart sto det en brus i koppholderen... Så når jeg lente meg over han, så veltet brusen og landet i fanget hans, så han fikk all brusen på seg! "Sorry!" sa jeg og ble sprutrød i fjeset. Heldigvis var det så mørkt, så han ikke så det. "Det går fint," sa han og flirte litt. Det var litt komisk. Han var liksom våt akkurat på midten! Så ut som om han hadde tissa på seg. Når kinoen var ferdig gikk vi ut. Han sa at han skulle gå innpå badet og prøve å tørke av seg litt. Uten å tenke meg om gikk jeg etter han innpå GUTTEDOEN! Flere gutter sa: "KOM DEG UT!" Det var skikkelig pinlig og jeg blir alltid flau bare å tenke på det, selvom han sa det gikk fint. Vi var sammen ganske lenge etter det, men han slo opp etter en stund.
Klem fan!


Klassetur

Det var noen uker siden, når vi var på klassetur, at jeg og en venninne var og snakket på en stor stein ved siden av vannet. Også uten at vi merket det så kom noen av de søteste guttene fra klassen bort til oss og skremte oss og så skvatt jeg så mye at jeg datt ned fra steinen og ned i vannet! Alle begynte å le, jeg også, men når jeg kom opp fra vannet så hadde jeg på en singlet med bikini topp under, også hadde singletten sklidd ned og bikini toppen sklidd fra hverandre så brystene mine viste foran de søteste guttene og jeg merka det ikke selv før venninna mi sa med latter i stemmen at bikini toppen hadde gått fra hverandre! Jeg fikk helt panikk!! Det var flaut, det...
Hilsen lettskremt

En dårlig dag på kjøpesenteret!
For en stund siden var jeg på kjøpesenteret sammen med mamma. Mamma var på H&M mens jeg var på Only å prøvde bukser. Da jeg sto i prøverommet ringte telefonen, det var mamma som ba meg komme ned til utgangen så fort som mulig. Jeg ble stresset å løp ut av butikken så fort som mulig, men det jeg hadde glemt var at jeg ikke hadde på meg mine egene bukser. Alarmen gikk og vaktene kom og tok meg. Jeg måtte forklare hva som hadde hendt, og det var kjempeflaut!
Hilsen en som passer bedre på..

PINLIG SHOPPING!
Dette skjedde for noen dager siden da jeg og vennina mi var på shopping.
Vi var på BIKBOK, venninna mi var i det ene prøverommet og jeg skulle hente en annen størrelse til henne, så skulle jeg skynde meg tilbake fordi det stengte og tenkte egentlig ikke så mye etter hvilket prøverom hun var i. Så jeg gikk fort inn og sa "her", men da så jeg at det ikke var henne og ble helt rød i fjeset, da fortet jeg meg og si "Unnskyld" og gikk til prøverommet der hvor venninna mi var, og da sto vi inne i prøverommet helt til hun andre jenta i prøverommet ved siden av hadde gått...
Hilsen en FLAU julia fan!

Brun bak...
Hallo der, nå vil jeg fortelle om en veldig flau ting som skjedde med meg en gang i 6. klasse! Jeg og venninen min Nina skulle ta skolebussen hjem fra skolen. Jeg satt ved siden av en superpen gutt i klassen. Vi snakket sammen og lo,men etterhvert kjente jeg at jeg måtte prompe. Jeg kneip den inn men den smøyg seg ut. Den ga ikke lyd og luktet ikke noe særlig, men da jeg skulle reise meg og gå av så sa den pene gutten at jeg var brun i baken. Jeg hadde bæsjet på meg! FLAUT!
Neste dag lo alle av meg, i hvertfall han...
Hilsen drittungen


Hvilken av flausene synes du var den pinligste?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning