flaut:

Flaut, flauere, flauser! (del 1)

Vi deler noen av flausene som ikke har fått plass i Julia-bladet. Sjekk ut flausene om promping, gutter og andre flaue ting!

Publisert Oppdatert

Sjekk ut disse pinlige flausene, sendt inn av Julia-lesere!

Tyrkisk guttedo
Jeg var i Tyrkia i fjor sommer med mamma, pappa, storebror og storesøster. Jeg skulle på do da mamma solet seg, så jeg gikk alene. Da jeg kom til to veier skjønte jeg ikke hva jentedo og guttedo var. Så jeg gikk bare på en og håpet på at det var jentedoen. Jeg så ingen, og bare gi på en do. Men da jeg tok opp døra var det en mann der inne som var splitter naken!. Han hadde tydeligvis ikke låst døra heller. Og i det øyeblikket fikk jeg også med meg at det var do på gulvet, bare et sånt lite ekkelt hull. Jeg sa "Sorry! I'm sorry", han bare "Oh..". Så jeg sprang tilbake så fort jeg kunne. Jeg sa ingenting til mamma, jeg bare sa at jeg ikke skulle på do alikavel. Det er noe av det pinligste det har skjedd med meg noen gang. Han var spillet naken, uuutrolig :O
- En som skal lære seg jentedo på alle språk!

Klissvåt kløne!
!En dag på skolen var det ganske glatt og kjølig utenfor og i friminutten plasket regnet ned! Så gikk jeg og noen venninner til sjuende trinn fordi vi skulle til kanonballbanen. Så plutselig gled jeg i en gedigen dam! Hele meg ble klissvåt! Så måtte det selfølgelig være rett utenfor sjuende trinn! Alle lo som om de ikke hadde gjort noe annet i hele sitt liv! PINLIG!
- Hilsen kløna

Nys og fis på samme tid
Det skjedde da jeg gikk i 4kl. Vi hadde en prøve og det var musestille. Og plutselig nøys jeg så høyt. Men det var ikke bare det, i tilegg til nyset, kom det en svær fjert ut. Det var så flaut! Jeg så at ingen så opp, så jeg trodde at ingen lå merke til det. Men plutselig snudde en klassekamerat seg mot meg og sa: - Jøss, det var litt av en fis! Jeg snudde meg for å ikke bli mistenkt. - Ja, det var litt av en fis! fikk jeg sakt litt høyt. Plutselig holdte læreren seg for nesa! - Plutselig så jeg alle holdt seg for nesa. Også sa jeg at jeg måtte på do. Men så var det en laaang kø. Også gikk det ca. 20 minutter og når jeg kom inn i klassen så alle på meg! Også fikk jeg en lapp der det sto: "Satt den fjerten fast eller? hilsen Oliver".SÅ flaut!!
- Fjerteguri

Snørrkladden
Jeg og klassen skulle på fellessamling i gymsalen. Når jeg skulle ta av skoene mine så måtte jeg nyse så jeg nøys og en diger snørkladd traff genseren til en søt gutt i klassen! Heldig vis merket han det ikke...
- Hilsen ei som fremdeles ikke har sagt noe!

Rød bak
For en måned siden så skulle klassen vår ha sånn samling på skolen der vi skulle synge, da måtte alle ha hvit t-skjorte eller bukse, jeg valgte bukse, jeg gikk med den hvite buksa hele dagen så hører jeg en gutt jeg liker skikkelig godt sier : "Hvorfor er du rød i rumpa?" Så såg jeg meg bak, den var helt rød, jeg hadde fått mensen! Sykt flaut!
- Aldri mer hvit bukse

Hvilken flause synes du var den pinligste?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning