flauser:

Flaut, flauere, flauser!

Her er et utvalg flauser sendt inn av Julialesere.

Publisert Oppdatert

Noe av det flaueste som har skjedd meg...
Det skjedde i 6 klasse, jeg skulle på ikea for og kjøpe en sofa. Jeg var selfølgelig med mammaen og pappaen min.. Jeg sa jeg bare skulle på do, så da gikk jeg så fant jeg ''badet ' så satt jeg med ned på do og begynte og bæsje. Så skulle jeg trekke i snoren, men så var det ikke noe vann!! Jeg fant ut det var utstillings-do... Ååå jeg ble så flau at jeg dro opp buksa og lette etter en som jobbet der og spurte hvor toalettet var ... jeg sprang på det 'ekte' toalettet og tørket meg og vasket hendene og latet som ingen ting...
Hilsen den som ALLTID skal sjekke før hun setter seg på do..

Tatt på fersken
Hei, jeg er en jente på 13 år, som elsker JULIA <3 Her en flause:
Jeg var hos kjæresten min, vi gikk ned i kjellerstuen hans som det er en sofa og tv og litt til. Så begynner vi å kysse, som går over til klining. Da vi ligger oppå hverandre (med klær altså) så kommer moren inn med brus og pizza. Hun begynner å le, og jeg å kjæresten min blir kjeeempe flaue!
Hilsen Nora ;)

Kløne i gullsmedbutikken
Dette skjedde for noen år siden. Jeg, pappa, storesøsteren og storebroren min skulle kjøpe julegave til mamma. Vi var på en fin gullsmedbutikk. Mens pappa betalte stod jeg og så på et stativ med fine, dyre klokker. Svaitivet så ut som det kunne snurres rundt. Jeg snurret, og hele stativet gikk i gulvet. Det kunne IKKE snurres! Jeg ble kjempeflau og sprang ut av butikken. Hilsen klokkesnurrer'n

Hikke-flause
Ja, jeg hadde veldig ekkel hikke en gang på skolen, og jeg gikk og drakk :) Jeg trodde hikken ble borte så jeg tok myyyyye vann i munnen og hadde igjen munnen og gikk tilbake :) Vi satt og hadde matte (og jeg hadde fortsatt vann i munnen) og plutselig hikket jeg og alt vannet sprutet ut over bøkene mine og de på bordet mitt sine. Det var flaut! Og jeg måtte tørke opp alt sammen selv og bøkene var nesten ødelagt.
Hilsen en som kan leve med hikke

Svømmehallen
En gang jeg var på badet med klassen så hadde jeg dusjet og sto med trappen ned til bassenget. Da
kom jeg på at jeg hadde glemt noe. Badedrakten! Det kom noen gutter forbi og jeg smatt bak veggen. Jentene oppe i dusjen så på meg. De begynte og le. Jeg ble rød i kinnene. At jeg kunne glemme det. Men heldigvis så ikke guttene det !
Klem fra anonym

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning