film:

Filmer på TV i påsken

Få med deg disse filmene i påsken!

Publisert Oppdatert

Påsken er tid for å slappe av og kose seg sammen med familien. For mange innebærer det for eksempel å se en film sammen!

Disney Channel har planer om å vise mange fine filmer for hele familien i påsken - både klassikere og nyere filmer.

Her er noen av filmene dere kan se:

Villdyr
På dagtid fremstår New York Zoo som en helt vanlig dyrehage. På kveldstid derimot, når portene er stengt og besøkende har gått for dagen, tar løven Samson og hans sønn Rikard, koalaen Teddy, giraffen Birgit, anakondaen Lauritz og alle de andre dyrene over stedet! Villdyr er Disneys 46. klassiker.

Mandag 9.april kl.19:00

Q-gjengen
Filmen handler om en gjeng kyr som gir seg ut på tur for å stoppe en kvegtyv. Når den jodlende kvegtyven Alameda Slim starter sitt tokt for å stjele mange kyr, går flere rancher konkurs. Den aller siste gården, Himmelkroken, reddes når tre melkekyr - og Sheriffens hest - gir seg i veg for å fange inn Slim og stoppe ham. S

Søndag 8.april kl.11:30

Fantasia
Denne filmen, som så dagens lys allerede i 1940, er en forestilling og presentasjon av de store klassiske musikkverkene vi kjenner til. Filmen handler om den unge Mikke Mus som en lovende og nysgjerrig magiker. Med elementer som dans, ballett, fortellinger om dyr og mennesker, og kampen mellom lys og mørke, er dette en helaftens film som utpeker seg som en ekte animert klassiker i filmhistorien.

Søndag 8.april kl.19:00

Eventyr i New York
Dette er en familiefilm med mye spenning, humor og musikk. For den blivende prinsessen Giselle er livet et eventyr, helt til hun blir forvist fra det tegnede fantasilandet Andalasia og kastes inn i vår tids usminkede virkelighet på Manhattan.

Lørdag 7.april kl.14:00

Pirates of the Caribbean: Den Sorte Perles forbannelse
Opplev Johnny Depp som piratkapteinen Jack Sparrow, en hovedrolle han ble Oscar-nominert for. Dette er den første av filmene om Jack Sparrow og hans eventyr, og er en morsom og actionfylt film for hele familien.

Søndag 8.april kl.14:00

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen