Intervju med Fifth Harmony

Fifth Harmony om ny musikkvideo og nytt album!

Vi tok en superhyggelig prat med Lauren fra Fifth Harmony

Publisert Oppdatert
Lauren Jauregui
Lauren Jauregui Foto: Instagram: @laurenjauregui

For litt over en uke siden kom Fifth Harmony ut med sin ny låt og superhotte musikkvideo "Work From Home", og det er vanskelig å gjøre noe annet enn å digge den! Hele videoen kan du se nederst i saken.

Siden de fem jentene ble satt sammen under X Factor i USA i 2012 har det skjedd mye, og nå er de i gang med å spille inn enda et helt nytt album - for en gladnyhet for alle Harmonisers!

Albumet 7/27 er ute fra og med 20. mai 2016, og vi gleder oss som bare det! For å feire ny musikkvideo og lade opp til albumsslippet, tok vi en prat med søte Lauren Jauregui fra jentegruppa.

Gratulerer med ny musikkvideo og kommende album!
- Tusen, tusen takk for det!

På hvilken måte kommer dette albumet til å skille seg ut fra det første?
- Siden vårt første album har vi fått muligheten til å utforske ulike typer musikk og finne ut hva som fungerer for oss og ikke. Det har gjort at vi har blitt mye mer kvalitetsbevisste og hele produksjonen har blitt bedre. I tillegg har vi jentene vokst som personer og individuelle sangere.

Deres nye musikkvideo "Work From Home" er jo bare SÅ kul, men hvordan var det egentlig å spille inn en musikkvideo med så mange hotte karer på settet?
- He he, det var veldig gøy! Vi hadde det sykt hyggelig på settet og jeg må si at jeg syns castingfolkene gjorde en veldig god jobb med å plukke ut guttene!

Har du noen "behind the scenes"-detaljer fra innspillingen?
- Ja, faktisk! Klærne vi skulle ha på oss kom ikke før kvelden samme dag som vi skulle spille inn videoen, så da vi øvde på koreografien på dagtid så ante vi ikke hva vi skulle ha på oss på kvelden. Og det at vi faktisk spilte inn videoen på kvelden er forresten også en morsom detalj, for det ser jo ut som vi spilte den inn dagen.

La oss skru tiden tilbake til start. Når dere først ble satt sammen som en gruppe, klikket dere med én gang?
- Ja, vi hadde faktisk god kjemi med en gang og vi var alle unge og hadde samme mål, så vennskapet gikk veldig fint og naturlig for seg fra starten av.

Her er en liten #tb-video som du kan høre på mens du leser resten av intervjuet som fortsetter under musikkvideoen.
</strong> </p> <p> <strong>Dere Fifth Harmony-jenter tilbringer jo mye tid sammen. Krangler dere noen gang? </strong> <br/>- Vi er jo fem jenter fra fem ulike steder så det er klart det byr på noen utfordringer fordi vi er jo veldig forskjellige av den grunn, men vi er flinke til å snakke sammen og si ifra hvis det er noe, så vi er aldri langsinte på hverandre.</p> <p> <strong>Nå for tiden ser det ut som at du enten henger med 5H-jentene eller er i studio og spiller inn musikk. Blir det noe tid til gutter?</strong> <br/>- Du har alltid tid for menneskene du er glad i, og akkurat nå så er det jentene mine jeg prioriterer!</p> <p> <strong>Hvordan er fansen deres?</strong> <br/>- De er helt ubeskrivelige! De går over grensene for oss gang på gang og er våkne til langt på natt når vi gir ut ny musikk og vokser med oss med årene. Vi kunne virkelig ikke bedt om bedre fans!</p> <p> <strong>Crazy fan-opplevelse?</strong> <br/>- Det var en gang vi skulle kjøre fra flyplassen i New York og inn til byen. Da var det en fan som løp etter bilen omtrent hele veien helt til kjørte ut på motorveien. Det var helt sykt!</p> <p> <strong>Jeg hører du er feminist. Hvorfor er likestilling så viktig for deg?</strong> <br/>- Det er et stort behov for å styrke jenters selvtillit fordi mange føler at de ikke er gode nok som de er. Mye av grunnen til det er ikke bare at gutter tror de er bedre, men også det foregår en usynlig konkurranse blant oss jenter om å være bedre enn hverandre i stedet for å løfte hverandre opp. Vi må lære oss å jobbe sammen om dette for å øke selvtilliten til hverandre!</p> <p> <strong>Hva er ditt nummer 1 girl-power tips?</strong> <br/>- Aldri tvil på deg selv!</p> </div>

Vi digger også klesstilen din! Hvor henter du inspirasjon fra?
- Tusen takk! Det er vel ikke kun én ting som inspirerer meg, men jeg kan vel si at jeg har en blanding av bohem- og hippie-stil. Også er jeg er veldig glad i Urban Outfitters og ola-stoff.

Noe helt sikkert alle norske Harmonisers lurer på: Kommer dere til Norge snart?
- Det hadde jeg elsket å svart ja på, og vi skal prøve så godt vi kan å ta turen snart! Vi vil se dere minst like mye som dere vil se oss, så jeg håper vi sees om ikke så lenge!

Lauren kan det å rocke opp den røde løperen - ikke rart vi digger stilen hennes!
Lauren kan det å rocke opp den røde løperen - ikke rart vi digger stilen hennes! Foto: Instagram: @laurenjauregui

Og helt til slutt: Er det noe du vil si til de norske Harmonisersene?
- JEG ELSKER DERE! Virkelig! Vi setter så utrolig stor pris på at dere støtter selv om vi er såpass langt unna, og vi MÅ sees snart!

Vi håper så klart at Lauren og resten av Fift Harmony-jentene tar turen til oss snart, og mens vi venter kan vi jo ta en titt på den nye musikkvideoen "Work From Home" en gang eller ti!

</p> <p>Hva syns du om den nye videoen?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning