skjønnhet

Fem gode tips til!

Del to av juliabrukernes favoritter.

Publisert Oppdatert

Da vi spurte etter deres beste skjønnhetstips, fikk vi inn så mange gode svar at vi måtte dele opp litt. Del 1 kom for et par uker siden.

Her får du del 2! Klikk deg videre.

Juliabruker: .:1d:.

Tips: Beautifying oil fra Bodyshop

Hvorfor: Dette er en olje som kan brukes både på hud og hår, så man slipper å kjøpe to stykker. Det finnes mange lukter, men min favoritt er kokos. En bonus er at Bodyshop sine produkter ikke er testet på dyr.

Pris: Kr 189

Juliabruker: JustMe99

Tips: Lip Butter Raspberry Rosé fra Nivea

Hvorfor: Det er det beste produktet jeg noen gang har brukt til leppene. En klar favoritt. Det lukter helt utrolig godt, og hjelper veldig bra mot tørre og sprukne lepper. Den gir også fin glans, så den fungerer som lipgloss også, og kommer i en søt, liten boks.

Pris: Ca. kr 39

 (PhotoExpress) (PhotoExpress)

Juliabruker: rely

Tips: Åpne porene over tekoppen

Slik gjør jeg det: Om morgenen pleier jeg å lage meg en kopp med te, så setter jeg ansiktet over tekoppen mens den varme dampen åpner porene mine. Så tar jeg på fuktighetskrem og drikker teen. Man kan også koke opp vann istedenfor å lage te

Pris: Så godt som gratis!

Juliabruker: !Ingrid!      

Tips: Sweethearts blush fra merket Too faced.

Hvorfor: Den kommer i tre forskjellige skimmernyanser (rose, korall og fersken). Sammen blir fargene en perfekt kombo! Anbefales på det sterkeste til alle som liker den søte, solkyssete looken. Passer perfekt året rundt.

Pris: Ca. kr 309

Juliabruker: Milkyway

Tips: Balsam fra First Price

Hvorfor: Dette høres kanskje utrolig ut, men balsamen fra First Price får bort alle flokene og gjør håret silkemykt. Den er kjempebra, selv om den er utrolig billig.

Pris: Ca. kr 5

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning