Stjerestriper:

Fem fine fra StjerneStriper

Kanskje DIN stripe er med her?

Publisert Oppdatert

Snart er det laget 2000 StjerneStriper her på Julia.no. Det er supergøy! Og så mange morsomme og fantasifulle striper som lages!

I denne saken har vi plukket ut fem StjerneStriper vi synes fortjenter litt oppmerksomhet. Kanskje finner du DIN stripe her? Uansett, det er bare å sette i gang å lage flere striper:

Her er første stripe ut. Den er kalt ""liam!! nei nei!" og er laget av bellamy. "Liam er uskikkelig", og leser ikke Julia. *fnis*

Her er en skole-stripe til. Hen heter "I Engelsktimen :D" og er laget av Happiness. Stripen er basert på en gammel vits, men det gjør den ikke mindre morsom. Her lurer Miley læreren Leonardo.

I denne stripen er det også noen rampestreker på gang. Stripen heter "Bella tegnet bart på Selena mens hun sov rett før hun skulle på TV!!!" og er laget av ?julie?. Det er enda godt dette er en StjerneStripe, og ikke noe som har hent Selena i virkeligheten:

Angelika har virkelig gjort sin egen vir på en StjerneStripe. Dette må vel nesten kalles en "StjerneStupe" i steden. Stripen heter "vær forsiktig!", så vi kan anta at dette stupet kanskje ikke var helt med vilje.

Thea<3One_Direction har laget denne stripen, som viser guttene i 1D som oppdager at de er på forsiden av Julia-bladet. Og det digger de så klart !

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen