Stjerner:

Fakta om Miley

Disse tingene MÅ du vite om Miley Cyrus.

Publisert Oppdatert

Vi har alle sett Miley Cyrus i tv-serien Hannah Montana, og vi har også hørt den verdenskjente sangen Party in the USA. Men hva mer vet vi egentlig om henne? Her får du litt fakta om populære kjendisen!

Miley Cyrus ble først verdensberømt etter hennes roller som Miley Stewart og Hannah Montana i Disney Channel serien Hannah Montana. Serien handler om Miley Stewart som lever et dobbeltliv i California. På dagtid er hun en helt normal High School-jente med de samme problemene som alle andre. Men på kveldstid er hun superstjernen Hannah Montana. Hun har skrevet flere av sangene til Hannah Montana selv, og det er også hun som synger. Etter denne rollen ble hun verdenskjent, og anses nå som en av de største tenåringsidolene i hele verden!

Miley er også soloartist, og har kommet ut med albumet Can’t Be Tamed. Dette albumet inneholder blant annet den kjente sangen Every Rose Has Its Thorn. Miley har også hatt en gjesterolle i Zack og Codys søte liv til sjøs, der hun spiller Hannah Montana. Hun har også vært med å danse i High School Musikal 2.

I 2009 kom filmen Hannah Montana the movie ut, dette ble en veldig populær film der Miley selvsagt hadde hovedrollen. Men dette er ikke den eneste filmen hun har hatt hovedrollen i! Hun har også hatt hovedrollen i filmen The Last Song der hun spiller den litt alternative jenta Ronnie!Fakta om Miley Cyrus:
- Hun er født 23.november i 1992 og er snart 19 år!
- Faren hennes er den kjente countrysangeren Billy Ray Cyrus.
- Foreldrene hennes ga henne navnet Destiny Hope Cyus.
- Da hun var liten ble hun alltid kalt Smiley fordi hun smilte så mye.
- Dette ble senere Miley, og nå har hun byttet til å kun hete Miley Cyrus.
- Hun er født i Tennessee.
- Hun ble ikke verdenskjent før i 2006 gjennom serien Hannah Montana.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning