kjendis:

- Et kompliment å bli koblet til Taylor

Ed Sheeran snakker ut om romanseryktene.

Publisert Oppdatert

Ed Sheeran har i hele sommer vært med Taylor Swift på hennes «Red»-turné, noe som har ført til spekulasjoner i media om hvorvidt han og Taylor er mer enn bare venner. Ed har til og med blitt linket til Taylors venninne Selena Gomez!

Ed tar ryktene med knusende ro, og innrømmer at han faktisk tar det som et kompliment at media tror det er noe mer mellom ham og Taylor.

– Til og med vennene mine trodde på det. De tekstet meg og bare: ”Er det sant?!”. Jeg fortalte at det ikke var det, men det faktum at folk kan tro på det gjør at jeg føler meg som en skikkelig kjekkas, hvis du skjønner hva jeg mener?

Men selv om det kunne vært fristende å fyre opp under ryktene, synes Ed det er best å være helt ærlig:

– Jeg må være ærlig, fordi en av mine beste venner faktisk datet henne. Jeg er ikke en sånn fyr. Men jeg ble litt imponert av at folk faktisk trodde det.

Og den av Eds bestevenner som faktisk har datet Taylor, kan jo ikke være noen andre enn One Directions Harry Styles, kan det vel?

Vi heier på Ed, og håper han finner kjærlighetslykke et annet sted! Ryktene sier at han og sangerinnen Ellie Goulding hadde veldig god kontakt under helgas VMA-utdeling...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning