Kjendispar:

Er Zayn Malik og Gigi Hadid sammen?

Vi legger alle fakta på bordet.

Publisert Oppdatert

Dette er det vi vet:

- Fansen har allerede gitt dem et shipname: Zigi

- Zayn har blitt linket til flere jenter siden det ble slutt med Perrie Edwards i sommer, men ingenting har sett alvorlig ut før nå.

- Gigi var nylig i et noen måneder langt forhold med Joe Jonas, men det ble slutt i begynnelsen av november.

- Joe Jonas følger ikke lenger Gigi eller Zayn på sosiale medier, og har også slettet et bilde han la ut av seg selv sammen med Zayn på en event tidligere i år.

- Dating-ryktene tok av da Zayn og Gigi forlot Justin Biebers AMA-fest sammen forrige uke ...

- ... og da de ble sett hånd i hånd utenfor en nattklubb nylig, ble det tatt som et tegn på at de må være sammen.

- Et annet "sikkert tegn" er at Zayn postet et bilde av seg selv på twitter i et par briller som ser nøyaktig ut som Gigi sine. Og da de senere på kvelden ble sett sammen på en restaurant, hadde Gigi på seg brillene.

 

Dette vi ikke:

- Ingen har bekreftet noe som helst, og de eneste som kommer med informasjon er såkalte "kilder". Vi vet at det godt kan være bare tull.

- Om dette er et PR-stunt. Zayn og Gigi er omtrent samme alder, de er kjempepopulære, og holder begge på å bygge opp karrierene sine. Hvis de faktisk bare er venner, er det ikke utenkelig at de blir rådet til å bare la ryktene gå en stund på grunn av all oppmerksomhetene det fører med seg.

- Hva det betyr å holde hender. Det er faktisk veldig vanlig at kjendiser kommer ut fra nattklubber hånd i hånd, kanskje fordi de vet at paparazzifotografene kan bli nærgående. Ofte betyr det null og niks.

- At ingen av dem (eller deres nærmeste venner) har avkreftet ryktene.

 

Konklusjon?

Vi vet ikke. Ingen kan vite før det kommer mer informasjon eller en bekreftelse på banen. Men til kjendisrykter å være, vil vi si at dette ser mer seriøst ut enn mange andre sladrehistorier og venter i spenning på en avklaring! For herregud, for et drømmepar!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning