One Direction går hvert til sitt

Er dette slutten for One Direction?

Engelske aviser melder triste nyheter for Directioners...

Liam, Niall, Louis og Harry i One Direction.
Liam, Niall, Louis og Harry i One Direction. Foto: Getty images
Publisert Oppdatert

Igår kunne den engelske avisen The Sun melde at det går mot en lang pause for One Direction. Etter fem år sammen som band, fire album (og ett til på vei) og flere turnéer rundt i hele verden, skal One Direction ta en lang pause fra og med mars neste år, i følge avisen.

Nyheten har ikke blitt bekreftet av bandet selv eller managementet deres, men det har ligget i kortene en stund at noe sånt kunne skje. Pausen skal ikke ha noe med å gjøre at Zayn forlot bandet i mars - men heller at Harry, Niall, Liam og Louis trenger en pause fra det hektiske artistlivet. I tillegg skal alle fire ha ønsker om å kunne få holde på med andre prosjekter.

 

Enstemmig avgjørelse

Alle fire i 1D skal ha vært helt enige om avgjørelsen, og de er fortsatt gode venner. Pausen vil bli på minst ett år, kanskje enda lengre, men guttene har fortsatt tenkt til å være et band i fremtiden. Det er altså ikke en splittelse av gruppa, men en pause, i følge kildene som har uttalt seg til The Sun.

 

Hva skal guttene gjøre i stedet?

Louis Tomlinson skal bli pappa neste år, og i tillegg startet han nylig sitt eget plateselskap. Det har dessuten gått mange rykter om at Louis er ønsket som dommer i "X Factor"!

Liam Payne har allerede et DJ-navn, "DJ Big Payno", og vil jobbe videre med DJ-karrieren sin. Han vil dessuten fortsette med å skrive og produsere låter for andre artister.

Det ryktes at Harry Styles kan gå mot en mulig solokarriere... Og også at Hollywood er interessert i at han skal prøve seg som skuespiller!

Niall Horan fortsetter også å skrive låter, og ifølge avisens kilder har han blant annet allerede begynt å samarbeide med Justin Bieber.

 

Nytt album kommer i år

Men det er heldigvis ikke helt over ennå! Nylig slapp One Direction hitsingelen "Drag Me Down", og et nytt album kommer før jul. 1D-guttene vil reise og gjøre intervjuer i forbindelse med albumet, men det kommer ikke en ny verdensturné i forbindelse med det.

Vi understreker at ingen av ryktene er bekreftet ennå, men det kan altså se ut til at vi må forberede oss på en lang pause fra vårt favorittband...

Hva tenker du om ryktene?

 

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen