Romantikk

Er dette årets nye par?

Det ser ut som kjærligheten blomstrer for kjendisene!

Publisert Oppdatert

Kanskje det er julen som har fått fart på følelsene?
Ifølge disse bildene er det i hvert fall mange gamle og nye følelser ute og går!
Det er tidlig å bekrefte noen ting enda, men vi heier selvfølgelig på kjærligheten <3

#Jailey
Justin Bieber og Hailey Baldwin har vært bestevenner i mange år og han har flere ganger sagt at de kun er venner. Mange ble derfor da Justin la ut et bilde på Instagram av at han og Hailey kysset hverandre .
For mange var dette en konklusjon på at Justin endelig har bestemt seg for hvem han vil dele kjærlighetslivet sitt med, men ikke ta en beslutning for fort. En hemmelig kilde forteller nemlig til magasinet Hollywood Life at det ikke er helt slik.
"Justin har hele tiden vært ærlig med Hailet og fortalt henne at han liker henne, men at han ikke vet om han klarer å forplikte seg akkurat nå. Han har lovet henne å gi henne en sjanse og være så trofast som mulig, men han sier også at han kanskje ikke klarer å få ordentlige følelser for henne. Hailey sier at det er greit for henne fordi hun liker han så godt og kommer til å være tolmodig og gi han den tiden han trenger."
Dette forteller den hemmelige personen til det amerikanske magasinet.

Justin har enda en gang klart å gjøre oss forvirret, men han må nok finne ut av hva han vil selv først, før vi konkluderer med noe.
Han er i hvert fall ikke redd for å vise fansen hvem han er glad i, og vi er sikker på at han kommer til å oppdatere oss underveis!
Er dere like spente på fortsettelsen av kjærlighetseventyret til Justin som vi er?

#Miam
Ryktene skal ha det til at Liam Hemsworth og Miley Cyrus har blitt sett sammen under Falls Festival i Byron Bay i Australia på nyttårsaften hvor de skal ha omfavnet og kysset hverandre.
Om "Miam" er tilbake er enda ikke bekreftet, men de har i hvert fall begynt å henge sammen igjen ut ifra de ferske bildene som florerer på nettet for tiden!

#Hendall
Harry Styles og Kendall Jenner tilbrakte nyttårsaften sammen, plaskende rundt i sjøen på øya Anguilla i Karibien.
Senere fikk de også selskap av mødrene deres som de festet sammen med på nyttårskvelden.
Det sies også at Taylor Swift ikke er så fornøyd med at venninnen henger med eksen hennes igjen...

#Zigi
Zayn Malik la ut dette bildet av han og Gigi Hadid på sin Instagramprofil. Gigi sin ekskjæreste Cody Simpson feiret i år nyttårsaften med hele One Direction og Zayn var ikke tilstede.
Kanskje det er en grunn til det..?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning