Du trenger bare 3 nyttårsforsetter

Disse gjelder for alt som er viktig!

Publisert Oppdatert

Vi er i gang med et nytt år, og magne har forventninger og planer for 2016. Det er supert, for det er fint å være positiv. Men mange lager en drøss med nyttårsforsetter som så blir glemt ganske fort. Ikke fordi man ikke vil følge dem, men fordi det blir for mye å holde styr på, eller altfor spesifikt i en hverdag med mye frem og tilbake.

 

Men du trenger ikke å lage en hel liste hvis du har lyst til å ha nyttårsforsetter, faktisk trenger du bare tre stykker! Disse er enkle å huske og gjelder for det aller meste som er bra her i verden!

 

Nummer 1: Vær snill!

Det er viktig å være snill, men ikke alltid så lett å huske. Gjør du det til et nyttårsforsett, kan det hende det funker bedre. Og det er mange måter å være snill på!

- Vær snill mot noen som virkelig trenger det.

- Vær snill mot vennene dine.

- Vær snill mot familien din.

- Vær snill mot deg selv!

- Vær snill mot kroppen din!

 

 

Nummer 2: Prøv noe nytt!

Et nytt år betyr nye opplevelser, men det er viktig å huske at du ofte må hjelpe til litt selv for at det skal skje noe nytt. La dette være et av nyttårsforsettene dine i år, og bruk det på alle områder:

- Prøv noe nytt sammen med venner

- Gjør litt ekstra for å bli kjent med nye mennesker!

- Prøv noe nytt bare for deg selv.

- Les en bok eller se en film som er litt annerledes enn de du vanligvis velger!

- Bestem deg for å lære noe nytt (som du bestemmer, ikke læreren din). Kanskje du finner en ny hobby?

- Eller hvorfor ikke prøve et nytt system for å rekke over alle leksene?

 

 

Nummer 3: Gjør ditt beste!

Nyttårsforsetter handler ofte om å bli en bedre versjon av seg selv, men vi synes det er viktig å huske på at du faktisk er bra nok som du er. Vær fornøyd med deg selv og tenk heller at du skal passe på å gjøre ditt beste i ting som er viktige for deg, som på skolen, som venn eller i en sport du liker.

 

Det er vanskelig å gjøre sitt beste på alle områder hele tiden, så det trenger du ikke å tenke på. Men kanskje du kan gi litt ekstra på én ting hver dag, eller én gang i uka?

 

Disse tre nyttårsforsettene er egentlig alt du trenger for å gå positiv inn i det nye året! God nyttår, alle sammen!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning