FLAUT:

Dritflaut i svømmehallen!

Det er mye flaut som kan skje i et basseng... Få med deg ukas pinlige flauser!

Publisert Oppdatert

Naken fra tremeteren
Jeg var i badeland. Jeg hadde bare bikini med meg, men den var litt stor. Jeg så at det var noen gutter fra klassen der, jeg ville tøffe meg litt så jeg bestemte meg for å hoppe fra 3-meter`n. Da jeg hoppa, gikk bibini-trusa neste helt ned på knærne, og bikinitoppen løsta og datt ned på magen. Når jeg traff vannet, prøvde jeg å få på meg bikinien, men badevakta sa at jeg måtte opp fordi at det var noen andre som ville hoppe. Jeg sprang opp og inn i garderoben. Jeg ba mamma om å kjøpe en badedrakt til meg, så fort som mulig.
Hilsen jenta som alltid skal bruke badedrakt.

Dobbel nakenflause
Nå skal vi fortelle om det flaueste vi noensinne har opplevd! Det skjedde for noen uker siden da vi var i svømmehallen med de to søteste guttene i klassa. Da vi hadde betalt gikk vi inn i garderoben og tok av oss klærne, men vi var ALT for ivrige. Så uten å tenke oss om, løp vi rett ut i bassenget, etter en stund kom guttene ut i bassenget også. De begynte å le kjempe høyt! Så da merket vi at vi var kliss nakne!! Vi ble røde som tomater, og løp inn i garderoben igjen. Neste dag da vi kom på skolen lo alle av oss! De søte guttene hadde selvfølgelig fortalt det til alle på skolen. Plutselig var de ikke så søte lenger...
Hilsen to jenter som ALLTID sjekker at de har på badetøy

Fremmede i badstua
Nå skal jeg fortelle noe som skjedde for noen år siden. Vi var på et hotell, jeg og pappa og tvillingen min. Vi var med noen venner og vi hadde nettopp badet og skulle inn i badstuen. Det var en felles badstue både for gutter og jenter. Jeg satte meg på håndkleet uten å ta det rundt meg. Jeg tenke at det ikke var så farlig at vennene så meg uten klær, jeg var jo bare et lite barn, men så kom det... Det kom to GUTTER inn som jeg absolutt ikke kjente og jeg hadde ikke på meg håndkleet. De stirret på meg men så begynte de å le! Jeg løp ut av badstuen, sprutrød i ansiktet.
Hilsen blotteren

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen