DNCE er det nye favorittbandet ditt

Det mener de i alle fall selv - og de spiller i Oslo på lørdag!

Foto: Emily Shur
Publisert Oppdatert

Det summer rundt bandet DNCE for tiden. Det er litt over et halvår siden Joe Jonas (fra The Jonas Brothers) satte sammen et band med venner og folk han hadde møtt på diverse turneer i løpet av karrieren. Han ville lage morsom og lett pop med litt åttitallsvibber, og den første singelen, "Cake By The Sea", ble godt mottatt da den ble gitt ut i fjor høst.

</p> </div>

 

Akkurat nå er DNCE på turné, og Oslo er faktisk en av byene på planen! Lørdag 5. mars spiller de på Parkteatret sammen med Julia Adams og Izabell, som en del av festivalen Bylarm. Det er fri aldersgrense, og billetter fås kjøpt her.

For bare noen dager siden slapp Hailee Steinfeld og DNCE en felles singel som du bare MÅ høre! Den offisielle musikkvideoen blir garantert Ukas video her på Julia når den kommer. Lyrics-videoen funker fint den også:

</p> </div>

Og som om ikke det ikke er nok, har DNCE enda mer å henge fingrene i for tida. Rett før helga annonserte nemlig Selena Gomez på Snapchat at DNCE skal være oppvarmingsband på Revival-turneen hennes.

Betyr dette at Joe Jonas seiler opp på siden av broren Nick, som har vært den av brødrene som har klart seg best i popverdenen etter at Jonas Brothers var ferdige?

Det ser nesten slik ut, og vi heier med flagg og partyfløyter!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning